Gaziantep'te 450 Kişi Sobadan Sızan Gazdan Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 450 Kişi Sobadan Sızan Gazdan Hastaneye Kaldırıldı

Gaziantep\'te 450 Kişi Sobadan Sızan Gazdan Hastaneye Kaldırıldı

Gaziantep'te lodos nedeniyle sobadan sızan karbonmonoksit gazı 1 kişinin ölümüne neden olurken, 450'nin üzerinde kişiyi de hastanelik etti.

06.03.2013 12:14

Gaziantep'te lodos nedeniyle sobadan sızan karbonmonoksit gazı 1 kişinin ölümüne neden olurken, 450'nin üzerinde kişiyi de hastanelik etti.

Kentte 2 gündür devam eden lodos, dün gece şiddetini arttırdı. Kömür sobasını söndürmeden uyuyan birçok kişi, sabah baş ağrısı ve mide bulanmasıyla uyanınca hastanelere başvurdu. Kendi gidemeyecek durumda olanlar ise sağlık ekiplerinin yardımı ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Sakarya Mahallesi Mehmet Nuhoğlu Sokak'ta oturan 56 yaşındaki Mehmet Bayar ve eşi 54 yaşındaki Hatice Bayar da sobadan sızan gazdan zehirlendi. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çiftten Hatice Bayar, yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te dün geceden beri 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde 35, Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde 130, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde 135, Çocuk Hastanesi ve özel hastanelere de 150'nin üzerinde karbonmonoksit zehirlenmesi şikayetiyle hasta geldiği bildirildi.

Yetkililer, kömür sobalarının uyumadan önce söndürülmesini istedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 450 Kişi Sobadan Sızan Gazdan Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement