Gaziantep'te Polis Teşkilatı'nın 172'nci Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Polis Teşkilatı'nın 172'nci Yıldönümü Kutlandı

Gaziantep'te Polis Teşkilatı'nın 172'nci yıldönümü kutlandıGAZİANTEP'te Türk Polis Teşkilatı'nın 172'nci kuruluş yıldönümü törenlerle kutlandı.

10.04.2017 12:30

Gaziantep'te Polis Teşkilatı'nın 172'nci yıldönümü kutlandı

GAZİANTEP'te Türk Polis Teşkilatı'nın 172'nci kuruluş yıldönümü törenlerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma törenine; Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Atilla Kılıç, şehit aileleri ve polisler katıldı. Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve Dernek Başkanı Atilla Kılıç tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. Törende konuşan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Polis Teşkilatının 172'inci yıldönümünün sadece emniyet çalışanlarının değil tüm kamu çalışanlarının ve vatandaşların yıldönümü olduğunu belirterek, şunları dedi:

"Türk Milletinin Ülkemizin kuruluşundan evvel yapmış olduğu mücadelenin bugün ki emanetçileriyiz. Onların torunları olarak, emniyet teşkilatına, bu millete, vatana hizmet etmenin gururunu teşkilatımız 172 yıldır yaşıyor. Modern toplumlarda polislik tek başına fiziki tedbirlerle değil; polis halk ilişkileri ne kadar sağlam olursa verilen hizmetin kalitesi, değeri o kadar farklı oluyor. Bunun e güzel örneklerinden birisi, şehrimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşlarımızla, birlik beraberlik içerisinde hareket etmemizdir. 172'inci yıldönümümüz, teşkilatımıza destek veren, tüm vatandaşlarımızın, kamu çalışanlarımızın yıl dönümüdür. Hepimizin 172'inci yıl dönümü kutlu olsun.?

Erhan Gülveren'nin konuşmasının ardından şehit polis memuru Hüseyin Gümüş'ün oğlu Arda Gümüş, 'Kahraman Türk Polisi' adlı şiiri okudu. Buradaki törenlerin ardından Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, polis kıyafeti giymiş ilkokul çocukları ile birlikte Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. Çocuklar tarafından Vali Yerlikaya'ya çiçek takdim edildi.

Gaziantep\'te Polis Teşkilatı\'nın 172\'nci Yıldönümü Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Polis Teşkilatı'nın 172'nci Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement