Gelini Beyaz Atla Nikaha Getirdi - Son Dakika
Güncel

Gelini Beyaz Atla Nikaha Getirdi

Gelini Beyaz Atla Nikaha Getirdi

Mersin'in Erdemli İlçesi'ne bağlı turistik Kızkalesi Beldesi, ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı.

03.06.2012 12:07

Mersin'in Erdemli İlçesi'ne bağlı turistik Kızkalesi Beldesi, ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı. Damat Sezay Özkan, aynı zamanda iş ortağı olan gelin Gökçe Zengin'i, beyaz ata bindirerek nikahın kıyıldığı otelin bahçesine kadar getirdi.

Leyla ve Adnan Zengin'in 26 yaşındaki kızı Gökçe ile Gülgez ve Garip Özkan'ın oğlu 27 yaşındaki Sezay, bir süre önce 'S&G Organizasyon' firmasını kurdu. İş ortaklığı sırasında başlayan duygusal yakınlaşmayı, evlilikle sürdürmek isteyen Gökçe Zengin ve Sezay Özkan, evlilik kararı aldı. Organizasyon şirketleri olduğu için kendi düğün törenlerini de kendileri yapan Gökçe Zengin ve Sezay Özkan, dün akşam Kızkalesi Club Hotel Barbarossa'nın bahçesinde yapılan törenle dünya evine girdi.

OTELİN İÇİNE ATLA GİRDİ

Düğününü unutulmaz kılmak isteyen damat Sezay Özkan'ın, gelini beyaz bir ata bindirerek otelin bahçesine kurulan nikah masasına kadar getirmesi, davetlilerden büyük alkış aldı. İlginç görüntülerin oluştuğu düğüne katılan konuklar, gecenin ilerleyen saatlerine dek eğlendi. Havai fişeklerin atıldığı düğünde, iş ortaklığından evliliğe adım atan Gökçe Zengin ve Sezay Özkan da doyasıya eğlendi.

ARE(AŞ/OA/SS) - Mersin/ Erdemli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelini Beyaz Atla Nikaha Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement