Gemlik Belediyesi, Kumsal Sokak'ta Üstyapı Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Gemlik Belediyesi, Kumsal Sokak'ta Üstyapı Çalışmalarını Tamamladı

Gemlik Belediyesi, Kumsal Sokak\'ta Üstyapı Çalışmalarını Tamamladı

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en uzun sokaklarından biri olan Kumsal Sokak'ta üstyapı çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki sokakta begonit taş yapımı gerçekleştirilirken, yolun bazı kısımları genişletildi ve gece aydınlatması düzenlendi. Yapılan çalışmalar esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

18.09.2023 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçenin en uzun sokaklarından biri olan Kumsal Sokak, tamamen yenilendi. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "Esnafımız ve vatandaşlarımız sokağımızın görünümünden memnun olması bizim içinde mutluluk verici oldu" dedi.

Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki sokakta 7 bin metrekare begonit taş yapılırken, araçların daha rahat geçmesi için yolun bazı kısımları genişletildi. Gece aydınlatması yetersiz olan sokak, yapılan çalışmayla birlikte ışıl ışıl oldu. Çalışmalar hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Belirlenen otopark alanlarıyla birlikte içerisinde kafeteryalar bulunan Kumsal Sokak, yeni bir görünüme kavuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "İlçemiz genelinde her yıl binlerce metrekare yol  yapıyoruz. İlçemizin ulaşım kalitesini arttırıyoruz. Kumsal Sokak'ta ise ilçemizde ilk kez yapılan bir uygulamayı hayata geçirdik. Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki Kumsal Sokak'ta yaptığımız begonit taş yapımıyla birlikte yolumuzu yeni bir görünüme kavuşturduk. Esnafımız ve vatandaşlarımızın sokağımızın görünümünden memnun olması bizim içinde mutluluk verici oldu. Sokak genelinde yaptığımız aydınlatma çalışmasıyla yeni bir cazibe merkezi yarattık. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gemlik Belediyesi, Kumsal Sokak'ta Üstyapı Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement