Genç Bayanlarda Osmangazi 2. Oldu - Son Dakika
Güncel

Genç Bayanlarda Osmangazi 2. Oldu

Genç Bayanlarda Osmangazi 2. Oldu

Osmangazi Belediyespor Genç Bayan Hentbol Takımı, Antalya'da gerçekleştirilen Bayanlar Süper Gençler Ligi finallerinde 19 puan toplayarak 2015-2016 sezonunu ikinci olarak tamamladı.

12.02.2016 14:04  Güncelleme: 14:07

Osmangazi Belediyespor, son dönemde elde ettiği sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. 3 etap halinde gerçekleştirilen 2015-2016 Bayanlar Süper Gençler Ligi'nin Antalya'da gerçekleştirilen 3. bölüm müsabakaları sonunda Osmangazi Belediyesi Genç Bayan Hentbol Takımı, 19 puanla ligi 2. sırada tamamladı. Ligde tek mağlubiyetini Ankara 1910 Spor karşısında alan Osmangazi Belediyesi Genç Bayan Hentbol Takımı, elde ettiği bu başarı ile süper ligde mücadele eden Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımına, 1.9 puan kazandırmış oldu. Antalya'da gerçekleştirilen ve 4 gün süren final müsabakaları sonunda Ankara 1910 Spor Kulübü 20 puanla birinci, Osmangazi Belediyesi 19 puanla ikinci olurken, Üsküdar Belediye de aynı puan ve averajla üçüncü oldu. Osmangazi Belediyespor'a kupa ve madalyalarını, Muratpaşa Belediyespor'un Milli kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal verdi.

Elde ettikleri başarıdan dolayı genç takım sporcularını kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Tamamı altyapımızdan yetişen kendi sporcularımızın oluşturduğu genç takımımız, aynı zamanda A takımımızın da altyapısını oluşturuyor. Ben, başta hocaları ve yöneticiler olmak üzere elde ettikleri bu başarıdan dolayı kendilerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Gençlere yapılan yatırımın, onlara verilen desteğin boşa olmadığını bize gösterdiler. İnşallah bu başarılarını, a takım ve ileride milli takımlar düzeyinde de gösterirler. Spora ve sporcuya olan desteğimiz, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Bayanlarda Osmangazi 2. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement