Genç Yetenekler Dev Konserle Büyüleyecek - Son Dakika
Güncel

Genç Yetenekler Dev Konserle Büyüleyecek

Genç Yetenekler Dev Konserle Büyüleyecek

Çağdaş Eğitim Vakfı'nın bünyesindeki ÇEV Sanat gerçekleştirdiği "Genç Yetenekler" projesiyle bu yıl ikincisini düzenlediği konserle üstün yetenekli gençleri 15 Ocak akşamı sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

14.12.2017 08:35  Güncelleme: 08:34

Projeye başından beri destek veren Halit Ergenç de üstün yetenekli gençlerle aynı sahneyi paylaşacak.

2009 yılında ÇEV (Çağdaş Eğitim Vakfı) öncülüğünde başlayan "Genç Yetenekler"projesi, VakfınbünyesindekiÇEV Sanat çatısı altında QNB Finansbank'ın ana sponsorluğundahız kesmeden devam ediyor. Uluslararası platformlarda birçok başarılara imza atarak ülkemizi gururlandıran üstün yetenekli gençler,

15 OCAKPAZARTESİAKŞAMI GERÇEKLEŞECEK KONSERLE SANATSEVERLERLE BULUŞACAK.

Kültür ve sanat alanında birçok değerli ismin desteği ile hayata geçirilen proje, sanatıntüm dalları ve müzik alanındaki üstün yetenekli öğrencileri dünya sahnelerine taşımayı hedefliyor.

15 Ocak Pazartesi akşamı QNB Finansbank anasponsorluğunda ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) ev sahipliğinde düzenlenecek özel gecede iş ve sanat dünyasından ünlü isimler genç yetenekler için bir araya geliyor. Konserde,ÇEV Sanat "Genç Yetenekler"projesi ile eğitimi devam eden gençler;Beste Gürkey (Marimba), Yiğit Karataş (Keman), Sofiko Tchumburidze(Keman), Bade Daştan (Keman), Cem Esen(Piyano), Denizcan Eren(Flüt), Bayram Kenan Tatlıcı (Piyano), Yusuf Çelik (Viyolonsel) performanslarını sergilemeye hazırlanıyor.

ÜNLÜ YILDIZLAR GENÇLERLE AYNI SAHNEDE!

ÇEV Yönetim Kurulu üyesi ve ÇEVSanat Başkanı Berrin Yoleri'nin vakıf adına hayata geçirdiği bu projeye başından beri destek veren ünlü sanatçı Halit Ergenç15 Ocak'taki konserde sürprizleriyle genç yeteneklere eşlikedecek, gecenin sunuculuğunu ise gönüllü olarak Dolunay Soysert üstlenecek.Dünyaca ünlü keman sanatçısı Cihat Aşkın'ın sanat yönetmenliğive ünlü şef İbrahim Yazıcı'nın yönetimindeki Avrasya Filarmoni orkestrası eşliğinde gerçekleşecek bu özel gecede Suna Kan, 'Kutup Yıldızları' adına onur konuğu olarak konserin açılış konuşmasını yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Yetenekler Dev Konserle Büyüleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement