Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı - Son Dakika
Güncel

Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

Gençler Avrupa Boks Şampiyonası\'nda derece yapan sporcu Cizre\'de çiçeklerle karşılandı

Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi, antrenörü ve kulüp başkanı tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti. Antrenör Budak ise Pınar Benek'ten Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade etti.

18.04.2024 16:58

Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı.

Hırvatistan'da gerçekleştirilen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda ay yıldızlı forma ile mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti.

Memleketi Şırnak'a dönen Benek, Şerafettin Elçi Havalimanı'nda ailesi, antrenörü Rıdvan Budak ve CSA Spor Kulübü Başkanı Celal Cabadak tarafından çiçeklerle karşılandı.

Yarışmada derece elde ettiği için mutlu olduğunu kaydeden Benek, "Hedefim 5 ay sonra yine Hırvatistan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında şampiyon olmak." dedi.

Antrenör Budak da Benek ile gurur duyduklarını belirterek, "Aynı ülkede düzenlenecek olan şampiyonada Pınar'dan Dünya Şampiyonluğu bekliyoruz. Pınar'ın mücadelesi ile bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement