Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Karabük'ten kısa kısa

Karabük\'ten kısa kısa

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar ilçesinde yapımı devam eden 80 öğrencilik pansiyon ikmal inşaatında incelemelerde bulunarak teknik personellerden ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

25.05.2021 12:30  Güncelleme: 16:39

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar ilçesinde yapımı devam eden 80 öğrencilik pansiyon ikmal inşaatında incelemelerde bulunarak teknik personellerden ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

Uzun, 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan Eskipazar 80 öğrencilik pansiyon ikmal inşaatında yaptığı incelemelerin ardından açıklamasında, öğrenci pansiyonunda şu anda çalışmaların yüzde 40 seviyesine geldiğini söyledi.

İnşaat bittiğinde Eskipazar'a güzel bir hizmeti daha kazandırmış olacaklarını belirten Uzun, "Firma yetkilisi de çalışmalarını şu ana kadar düzenli bir şekilde devam ettirdi. Teknik personellerimiz de denetimlerini sürdürüyor. İnşallah belirlenen tarihe kadar da iş tamamlanacak. İnşaat bittiğinde ilçemize modern bir hizmet binası kazandırmış olacağız." dedi.

Genel Sekreter Uzun'a gerçekleştirdiği incelemede İl Özel idaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip ile teknik personeller eşlik etti.

Safranbolu Sanayisi Altyapı İyileştirme Projesi başlıyor

Safranbolu Sanayisi Altyapı İyileştirme Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar için Safranbolu sanayi esnafı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından uygulanan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen projenin bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Elif Köse, Başkan Yardımcısı Metin Yıldırım, proje koordinatörü Yılmaz Olcay ve Su ve Kanalizasyon Müdürü Mete Cenik ile Enerjisa temsilcileri katıldı.

Başkan Köse, toplantıda, projede uygulama safhasına geçtiklerini söyledi.

Sanayi altyapısını iyileştirme çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını belirten Köse, "Bu kapsamda sanayi alanımızda bin 145 metre su şebekesi yenilenirken, 2 bin 152 metre yeni su şebekesi döşenecek. Bununla birlikte 871 metre kanalizasyon hattı yenilenecek, 115 adet parsel bacası konularak bu parsellere bağlantılar yapılacak. 456 metre yeni yağmur suyu drenaj hattı yapılacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bütçesi 1 milyon 947 bin 756 lira olan projenin 1 milyon 460 bin 817 lirası Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, kalan 486 bin 939 lirası ise Safranbolu Belediyesi tarafından karşılanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement