Geyve Umurbey Mahallesi'ne içme suyu hattı kazandırılıyor - Son Dakika
Güncel

Geyve Umurbey Mahallesi'ne içme suyu hattı kazandırılıyor

Geyve Umurbey Mahallesi\'ne içme suyu hattı kazandırılıyor

Sakarya'nın Geyve ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi'nde yeni yerleşimin bulunduğu bölgeye içme suyu hattı kazandırılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri, altyapı çalışmaları kapsamında hazırlanan projeyle bölge halkına kesintisiz kaliteli içme suyu sağlayacak. Umurbey Mahallesi'nde tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgeye 1500 metrelik yeni hatla kesintisiz içme suyu musluklara taşınacak ve kayıp kaçağa geçit verilmeyecek. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.

20.07.2023 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Geyve ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi'nde yeni yerleşimin bulunduğu bölgeye içme suyu hattı kazandırılıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri, altyapı çalışmaları kapsamında hazırlanan projeyle bölge halkına kaliteli içme suyunu kesintisiz şekilde ulaştıracak.

Tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Umurbey Mahallesi'ne kazandırılacak 1500 metrelik yeni hatla kesintisiz içme suyu musluklara taşınırken, kayıp ve kaçağa da geçit verilmeyecek.

Çalışmalar aralıksız sürdürülürken, hattın kısa süre içerisinde hizmete alınması hedefleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Geyve Umurbey Mahallesi'ne içme suyu hattı kazandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement