Gıllette Fusıon Proglıde ile Tersten Tıraş Bile Rahat - Son Dakika
Güncel

Gıllette Fusıon Proglıde ile Tersten Tıraş Bile Rahat

Gıllette Fusıon Proglıde ile Tersten Tıraş Bile Rahat

Gillette Fusion ProGlide, erkeklere ters yönde tıraşta dahi rahat bir tıraş deneyimi sağlıyor.

15.01.2013 16:26

Gillette Fusion ProGlide, dünyanın dört bir yanında yüzlerini Gillette'e emanet eden 600 milyondan fazla erkek için yeni bir standart belirliyor ve ters yönde tıraş olan erkeklere bile güne iyi bir başlangıç yapma imkanı sunuyor.

Tıraş konusunda devrim yaratan ve her gün milyonlarca erkeğe mükemmel tıraş deneyimi yaşatan Gillette'in yeni tıraş sistemi Gillette Fusion ProGlide, erkeklere ters yönde tıraşta dahi rahat bir tıraş deneyimi sağlıyor.

Gillette Fusion'da bulunan teknolojiyi daha ileriye taşıyan Gillette Fusion ProGlide; ince bıçakları ve mikro tarak aksamı ile tersten tıraş olan erkeklere daha az kuvvet ile tıraş olabilme imkanı sunuyor.

Gillette Fusion ProGlide'ın Üstün Özellikleri Farklı Bir Tıraş Deneyimi Sunuyor

Gillette Fusion ProGlide, en iyi tıraş performansını sunan bir dizi benzersiz teknolojiyi bir araya getiriyor:

Ø Gillette Fusion ProGlide Power ile özel olarak sunulan yeni mikro taraklar, tıraş esnasında sakalı bıçağa doğru yönlendiriyor ve rahat tıraş imkanı sunuyor.

Ø Fusion'ın diğer ön bıçaklarına kıyasla şimdiye kadar geliştirilmiş en ince bıçaklar kayarak sakalları kolayca kesiyor.

Ø Bıçak sabitleyici bir yandan optimum bıçak mesafesini koruyarak tıraş konforu sağlarken, diğer yandan bıçakların yüze göre şekil almasını sağlıyor.

Ø Aerodinamik koruma kalkanı, yüzdeki fazla tıraş jelini kanallardan akıtıyor, böylece daha rahat bir tıraş için gereken düzeyde bıçak teması sağlıyor.

Ø Mineral yağlar ve kayganlaştırıcı polimerlerle geliştirilmiş formüllü kayganlaştırıcı bant, bıçakların ciltte pürüzsüzce kaymasını sağlıyor.

Ø Yeni eklenen tarakları ile düzeltici bıçak, farklı boydaki sakalları aynı hizaya getirilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca tepesindeki boşluklar sayesinde daha kolay durulanıp temizlenebiliyor.

Ø Yenilenmiş ergonomik sap, sahip olduğu daha fazla tutucu bant ile tıraş sırasında tutuş hakimiyetini artıyor. Ayrıca üzerindeki fitiller ile suyu kolaylıkla akıtıyor.

Gillette Fusion ProGlide'ın Tıraş Jelleri İle Tıraş Keyfini Pekiştirin!

Gillette'in tıraş konusundaki uzmanlığı ile P&G'nin cilt bilimindeki uzmanlığı birleşerek gelişmiş cilt bakım ürün serisi Gillette Fusion ProGlide ortaya çıktı. Gillette Fusion ProGlide cilt bakım ürünleri mükemmel bir tıraş deneyimi sunarak tıraş öncesinde ve sırasında erkeklere büyük rahatlık sağlıyor.

Gillette Fusion ProGlide Tıraş Jelleri: Daha fazla mineral yağ içeren bu tıraş jelleri sakalın daha az kuvvetle kesilmesine imkân sunuyor ve Gillette'in en kaygan ürününü sunuyor. Ürün Nemlendirici (200m) ve Ferahlatıcı (200ml) olmak üzere 2 farklı çeşit olarak sunuluyor ve hassas ciltlerde günlük olarak kullanılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gıllette Fusıon Proglıde ile Tersten Tıraş Bile Rahat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement