Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi - Son Dakika
Spor

Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadettin Saran ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında bir dönem daha aday olma kararını açıkladı. Saran'ın da Koç lehine çekilme kararı aldığı öğrenildi. Ali Koç'un basın açıklamasını kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

11.05.2024 16:44  Güncelleme: 17:06

Daha önce adaylığı konusunda kesin bir karar veremeyen Ali Koç, Sadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından 1 dönem daha aday olma kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadetin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından son kararını verdi.

SARAN, KOÇ LEHİNE ÇEKİLDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Sadettin Saran da Ali Koç lehine çekilme kararı aldı. Ali Koç, seçim çalışmaları kapsamında gelecek haftadan itibaren Anadolu'daki derneklerde, kongre üyeleriyle bir araya gelerek programlara katılacak.

Saadetin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi

AZİZ YILDIRIM'IN DA ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Ali Koç ile Sadettin Saran'ın kısa süre içerisinde basın açıklaması yapması bekleniyor. Fenerbahçe'de aday olacağı konuşulan bir diğer isim de Aziz Yıldırım.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tahsin Koldemir: Demek ki neymiş Sadettin saran fenerli değilmiş.Eğer olsaydı feneri Ali koca mahkum etmezdi.Yazıklar olsun koskoca camia bir başkan adayı bulamıyor.. 2 0 Yanıtla
  • astronot marslı: Real Madridin baskani gelse şampiyon yapamamaz 0 0 Yanıtla
    Ali Arslan: Zaten başkanlığa devam edişi bu yüzden, şimdi saha dışındaki malum takımın federasyon yapılanması hakem yapılanması siyasetin alenen futbola karışması malum takım ve proje takımlarla ilgili şaibeli maçları, rakip takımlara yolladığı eski oyuncularının maçları satmaları say say bitmiyor işi zor başkanın bu yapiyida yikarsa bence ancak Ali Koç yıkardı.hayirli olsun kolay gelsin diyelim. 1 2
  • Galatasaray Spor kulübü: Şanlı Galatasaray’ımızın 5. Yıldızı hayırlı uğurlu olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement