Rize'de 1 kişinin öldüğü yol verme kavgası kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Rize'de 1 kişinin öldüğü yol verme kavgası kamerada

Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen yol verme kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Çatışmaya dönen tartışma, araç kamerasına yansıdı.

23.05.2024 09:43  Güncelleme: 10:37

Rize'nin Çayeli ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı yol verme kavgası araç kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Çayeli ilçesi Şairler Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte yol verme yüzünden sürücü H.G. ile bir başka sürücü Ömer Sofu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetini arttırması üzerine taraflar silahını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayda eski muhtar olduğu öğrenilen H.G. omuzundan yaralanırken, Ömer Sofu ise hayatını kaybetti. O anlar bir servis aracının kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor
Rize\'de 1 kişinin öldüğü yol verme kavgası kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Rize'de 1 kişinin öldüğü yol verme kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sezo runay: Ne oldu şindi biri mezara biri hapse silah taşımak korkakların işidir. Sormucakmı çocuğunuz benim babam nerede diye 46 0 Yanıtla
    Ömer Akgedik: doğru söylüyorsun Allah kimseyi şaşırtmasın 24 1
  • ÖMÜR KİLLİOĞLU: Hayat bu kadar basit olmamalı cidden artık insanlık berbat Bi hal aldı helede son 2 3 senede herkes agresif suç işlemeye meyilli oldu yazık 20 0 Yanıtla
  • kuzeyli baba: sinop rize trabzon samsun normaldir 1 0 Yanıtla

Advertisement