Giresun Federasyonu'ndan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Giresun Federasyonu'ndan İha'ya Ziyaret

Giresun Federasyonu\'ndan İha\'ya Ziyaret

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

18.06.2013 10:54

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İhlas Haber Ajansı Genel Merkezi'ni ziyaret eden Hasan Turan, İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı ve Reklam Koordinatörü Mehmet Tekin tarafından karşılandı. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan geçtiğimiz ay Eyüp Feshane'de gerçekleştirdikleri Giresun Günleri etkinliğindeki desteklerinden dolayı İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield'e teşekkür plaket verdi. İhlas Haber Ajansı'nın yapmış olduğu haberlerin Giresun'un tanıtımında büyük rol oynadığını belirten Turan, "Bize verdiğiniz destek çok önemli. Her platformda arkamızda olduğunuz için teşekkür ederiz" dedi.

Fındığı çok sevdiğini ifade eden İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield ise "İHA olarak Karadeniz bölgesine çok önem veriyoruz. Giresun da bu şehirlerden bir tanesi. O yörenin insanları çok sıcak kanlı. Coğrafi açıdan, görsel zenginlikleri yüksek. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu ettiniz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun Federasyonu'ndan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement