Göl Kenarı Festivalinde Türkü Şöleni - Son Dakika
Güncel

Göl Kenarı Festivalinde Türkü Şöleni

Göl Kenarı Festivalinde Türkü Şöleni

8.Uluslararası Göl Festivali'nde sahneye çıkan Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz, Küçükçekmecelilere hafızalardan silinmeyecek türkü ziyafeti yaşattı.

05.07.2013 17:46

8. Uluslararası Göl Festivali'nde sahneye çıkan Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz, Küçükçekmecelilere hafızalardan silinmeyecek türkü ziyafeti yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Göl Festivali 6. gününde de renkli görüntülere sahne oldu. Göl kenarında gerçekleştirilen organizasyonda, sanatçı Orhan Hakalmaz türküleriyle geceye damgasını vururken, sünnet çocukları da unutulmadı. Hop dedik Ayhan'ın sunumuyla gerçekleştirilen Orhan Hakalalmaz'ın konserini, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve başkan yardımcıları başta olmak üzere binlerce türkü sever izledi.

Ünlü sanatçı, konser boyunca, çeşitli yörelere ait seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle kulakların pasını sildi. Binlerce kişinin hep bir ağızdan Orhan Hakalmaz'ın türkülerine eşlik ettiği konserde, ünlü türkücünün babasının sahnede şiir okuması ise gecenin sürprizi oldu.

SÜNNET ÇOCUKLARI SAHNEDE

Bu yıl 8.'si düzenlenen festivale, Küçükçekmece'de geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında, yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Aileleler ve çocuklar günün anısına Başkan Aziz Yeniay ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bu sırada gerçekleştirilen, Slovak çocuk ve sünnetçi skeci ise katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Program sonunda, Orhan Hakalmaz'a teşekkür ederek çini tabak hediye eden Aziz Yeniay, Küçükçekmecelilere seslendiği konuşmasında, "Her akşam burada olan ve dünyanın dört bir yanından gelen konuklarımıza, muhabbeti ve sevgisini gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum. Dünyanın sevgiye ve kardeşliğe bu kadar muhtaç olduğu bir dönemde siz burada, bu insanlarla çok güzel kareler verdiniz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göl Kenarı Festivalinde Türkü Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement