Gölbaşı Kent Konseyi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Kent Konseyi İlk Toplantısını Yaptı

Gölbaşı Kent Konseyi İlk Toplantısını Yaptı

Gölbaşı Kent Konseyi 2011 Yılın İlk Toplantısını Yaptı.Belediye Meclis Salonunda Yapılan Toplantıda Boşalan Başkanlıklara Seçim Yapıldı

01.02.2011 15:12  Güncelleme: 15:15

Gölbaşı kent konseyi 2011 yılın ilk toplantısını yaptı.belediye meclis salonunda yapılan toplantıda boşalan başkanlıklara seçim yapıldı.Kent Konseyi Başkanlığına belediye başkan yardımcısı Murat Bölük, Kadın kolları Meclis Başkanlığına DSP genel sekreter yardımcısı ve parti meclisi üyesi Ayten Şahin, Gençlik kolları Meclisi Başkanlığına , Örencik mahalle muhtarı İbrahim Karagöz seçildi. STK temsilcileri ,mahalle muhtarları ve gazetecilerin katıldığı Kent konseyi 2011 yılının ilk toplantısında katılımcılar bir çok öneri ve görüşlerini açıkladılar.

Kent konseyi toplantısı Divan başkanlığına Eski esnaf Odası başkanı Hulusi Gürpınar'ın seçilmesi ile başladı.Gürpınar kent konseyin tarihçesinden bahsederek "Gölbaşı'nın geleceği için çok önem arz eden Kent konseyini daha aktif hale getirmek için, ilçenin bütün dinamikleri ile iş birliği içerisinde daha aktif çalışmamız gerekiyor. Belediye başkanımızın samimi yaklaşımını göz önünde tutarak, ilçenin dinamikleri olarak Gölbaşı'na yön verecek projeler üreterek kent konseyini verimli hale getirebiliriz."dedi

Murat Bölük Kent Konseyi Başkanı Seçildi

Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinden seçimlere geçildi. Kent Konseyi Başkanlığa belediye başkan yardımcısı Murat Bölük, Kadın kolları Meclis Başkanlığına DSP genel sekreter yardımcısı ve parti meclisi üyesi Ayten Şahin, Gençlik kolları Meclisi Başkanlığına ,Örencik mahalle muhtarı İbrahim Karagöz oy birliği ile seçildiler.

9 üyeden oluşan Yürütme kurulu üyelerine,G.O.P. mahalle muhtarı İrfan Tosun, Topaklı mahalle muhtarı Bilal Koç, Hallaçlı mahalle muhtarı Veysel Solak, Esnaf odası başkanı Yaşar Altun, GÖL-DER başkanı İsa Ömercan, Hulusi Gürpınar ve Oğulbey mahalle muhtarı Reşat Yüksel seçildi.Gençlik kolları başkanı ve kadın kolları başkanı yasa gereği yürütme kurulunun doğal üyesi olarak görev yapıyorlar.

Yeni bir sayfa açıyoruz

Murat Bölük Kent Konseyi başkanı seçildikten sonra yaptığı konuşmasında , Kent Konseyinin yetki ve görevlerinin detaylı olarak anlattı.Bölük; 2011 yılının ilk toplantısında yeni bir sayfa açıyoruz.Herkes samimi olarak düşüncelerini, hiçbir şeyden çekinmeden,herkesin dilediğince konuşabileceği bir ortam sağlayacağız. Öncelikle kent Konseyi sekretaryası kurulacak. Her alanda alt komisyonlar kuracağız. Sadece Yürütme kuruluna seçilenler değil ,Gölbaşı için çalışan üreten her kesimin aktif hale getirmek için bu komisyonlarda görev vereceğiz.dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Kent Konseyi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement