Gölpazarı'nda öğrencilere trafik eğitimi verildi - Son Dakika
Güncel

Gölpazarı'nda öğrencilere trafik eğitimi verildi

Gölpazarı\'nda öğrencilere trafik eğitimi verildi

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından İsmail Kara Anaokulu'nda öğrenci, öğretmen ve velilere trafik eğitimi verildi. Trafik Jandarma Timlerince gerçekleştirilen etkinlikte, yayaların önemi, trafik kuralları, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar gibi konular yaş gruplarına uygun trafik eğitim modülleri ile aktarıldı. Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'in de katıldığı etkinlikte, öğrencilere trafik boyama kitabı, jandarma logolu şapka, yelek, bayrak, flama ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

06.01.2024 17:36

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığınca öğrenci, öğretmen ve velilere trafik eğitimi verildi.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timlerince, İsmail Kara Anaokulu'nda öğrenci ve öğretmenlere, trafikte yayaların önemi, yayaların uyması gereken kurallar, okul servis araçlarına inme ve binme kuralları, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar konusunda yaş gruplarına uygun trafik eğitim modülleri ile bilgiler aktarıldı.

Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'in de eşlik ettiği etkinlikte, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, emniyet kemerinin kullanımı, çocuklar üzerindeki trafik bilinci ve sorumluluğunun kazandırılması ile farkındalık oluşturmak amacıyla trafik parkurunda akülü araba ile uygulamalı olarak verilen eğitimde, öğrencilere trafik boyama kitabı, jandarma logolu şapka, yelek, bayrak, flama ve çeşitli bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölpazarı'nda öğrencilere trafik eğitimi verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement