Gsm Bayii, Ücretsiz Para Yüklemesini İsteyen Sabıkalıyı Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Gsm Bayii, Ücretsiz Para Yüklemesini İsteyen Sabıkalıyı Öldürdü

Gsm Bayii, Ücretsiz Para Yüklemesini İsteyen Sabıkalıyı Öldürdü

Manisa'daki bir GSM firmasının bayiliği yapan 43 yaşındaki Şükrü Türkcan, iddiaya göre kendisinden sürekli cep telefonuna ücretsiz para yüklemesini isteyen, hırsızlık ve adam yaralama suçlarından sabıkalı 23 yaşındaki Uğur Ferdi Madak'ı...

18.01.2012 12:18

Manisa'daki bir GSM firmasının bayiliği yapan 43 yaşındaki Şükrü Türkcan, iddiaya göre kendisinden sürekli cep telefonuna ücretsiz para yüklemesini isteyen, hırsızlık ve adam yaralama suçlarından sabıkalı 23 yaşındaki Uğur Ferdi Madak'ı tabancayla başına 5 el ateş ederek öldürdü. Olayda, Şükrü Türkcan'ın ağabeyi 45 yaşındaki Zeycan Türkcan da seken kurşunlardan birinin isabet etmesiyle parmağından yaralandı.

Olay, Alaybey Mahallesi Beşyol Mevkii'ndeki bir GSM bayisinde dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Fatura tahsilatı, para yükleme ve cep telefonu satışı yapan Şükrü Türkcan ve ağabeyi Zeycan Türkcan'ın işyerine gelen Uğur Ferdi Madak, iddiaya göre ücretsiz olarak cep telefonuna para yüklemelerini istedi. İki kardeş ile hırsızlık ve adam yaralama suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenilen Madak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şükrü Türkcan, iddiaya göre işyerinde bulunan ruhsatsız tabancayla Madak'a kurşun yağdırdı. Tabancadan çıkan kurşunlardan 5'i Madak'ın başına isabet ederken, seken bir kurşun da Zeycan Türkcan'ı el parmağından yaraladı.

Silah sesleri üzerine çevredekiler polisehaber verdi. Olay yerine gelen polis, Madak'ın öldüğünü belirledi. Ağabey Zeycan Türkcan hastaneye kaldırılırken, Şükrü Türkcan gözaltına alındı. Kurşunun parmağını sıyırdığı anlaşılan ağabey Türkcan, pansuman yapıldıktan sonra polis merkezine götürüldü.

DAHA ÖNCE İŞYERİNİN CAMLARINI KIRMIŞ

Şükrü Türkcan polisteki ifadesinde, Uğur Ferdi Madak'ın daha önce de dükkanlarına gelip, bedelini ödemeden cep telefonuna para yükleme kartı almaya çalıştığını, vermeyince de işyerinin camlarını kırdığını, bunun üzerine kendisinden şikayetçi olduklarını söyledi. Şükrü Türkcan ayrıca, Madak'ın şikayetten vazgeçmeleri için kendilerini tehdit ettiğini de ileri sürdü.

Uğur Ferdi Madak'ın, Şükrü ve ağabeyi Zeycan Türkcan'a ait işyerinin önüne geldiği 45 VA 4668 plakalı otomobilde de inceleme yapan polis 3 bere, 3 çift eldiven ve boş 2 mazot bidonu buldu. Madak'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Gözaltındaki iki kardeşin sorgularının sürdüğü belirtildi.

MHÖ,İK(AÖ/COŞ) - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gsm Bayii, Ücretsiz Para Yüklemesini İsteyen Sabıkalıyı Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement