Gümüşhane Torul Gençlik ilk peşinde - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane Torul Gençlik ilk peşinde

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda Arkas Spor'a 3-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını, Galatasaray ile yapacakları maçla bunu telafi etmek istedikleri...

22.10.2013 11:33

Gümüşhane Torul Gençlik ilk peşinde - GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Torul Gençlik ilk peşinde

- Antrenör Aksoy: " Galatasaray'ı yenerek yeni kadromuzla taraftarımıza bu sezon ligdeki ilk galibiyetimizi hediye etmek istiyoruz"

GÜMÜŞHANE (AA) - İBRAHİM ÖZDEMİR - Acıbadem Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde hafta sonu sahasında Galatasaray konuk edecek olan Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, taraftarlarına yenilenen kadrolarıyla sezonun ilk galibiyetlerini hediye etmek istediklerini söyledi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda Arkas Spor'a 3-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını, Galatasaray ile yapacakları maçla bunu telafi etmek istediklerini belirtti.

Sezona yeni kadro ile başladıklarını ifade eden Aksoy, "Geçen sezon kadromuzda tek yabancı olarak Maiyo vardı. Bu sezon bu oyuncunun yanı sıra kadromuza Slovenyalı Marek ve Litvanyalı Kert'i de katarak yabancı sayımızı 3'e çıkardık. Kürşat, İsmail, Hürol, Ahmet, Yasin, Fatih, Tarık, Eyüphan, Sezer ve Hüseyin gibi sporcuları transfer ederek yeni bir takım kurduk" dedi.

Kadronun yeni olması nedeniyle istedikleri seviyeye ulaşamadıklarını kaydeden Aksoy, "Galatasaray karşılaşması zor bir karşılaşma olacak. Rakibimiz de lige Ziraat Bankası yenilgisiyle başladı ancak biz saha ve seyirci avantajımızı iyi değerlendirip, güzel bir oyunla Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacağız. Takımda sakat sporcumuz yok. Çok iyi hazırlanıyoruz. Rakibimizi yenerek taraftarlarımıza yeni kadromuzla bu sezon ilk galibiyeti hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu sezon kadrolarının daha güçlü olduğunu, ilerleyen zamanla daha iyi hale geleceklerini anlatan Aksoy, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, Gümüşhane Torul Gençlik, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanı izleyen taraftar grubu, teknik heyet ve oyunculara çiçek verdi, yöresel ürünlerden pestil ikram etti.

Gümüşhane Torul Gençlik ilk peşinde
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane Torul Gençlik ilk peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement