Gürsu Belediye Başkanı'nı Öldüren Zabıtaya Çifte Ömür Boyu Hapis Cezası İstemi - Son Dakika
Güncel

Gürsu Belediye Başkanı'nı Öldüren Zabıtaya Çifte Ömür Boyu Hapis Cezası İstemi

Gürsu Belediye Başkanı\'nı Öldüren Zabıtaya Çifte Ömür Boyu Hapis Cezası İstemi

Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde makam katında tartıştığı Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı (41) öldürüp şoförü Yener Şimşek'i ise yaraladığı öne sürülen zabıta memuru Fevzi Bekar hakkındaki soruşturma tamamlandı.

20.07.2015 16:44

Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde makam katında tartıştığı  Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı (41) öldürüp şoförü Yener Şimşek'i ise yaraladığı öne sürülen zabıta memuru Fevzi Bekar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Bekar hakkında 2 kez ömür boyu hapis cezasına istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Merkez Gürsu İlçesi Belediyesi'nde geçen 20 Mayıs günü meydana gelen olayda, zabıta memuru Fevzi Bekar, kendisini müdür yapmadığı gerekcesiyle tartıştığı Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ile kendisine engel olmak isteyen şoförü Yener Şimşek'i kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralan Yıldız ile Şimşek, Şevket YIlmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız yapılan tüm müdahaleler rağmen olaydan 6 gün sonra yaşamını yitirirken, Yener Şimşek ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Cinayet sonrası kaçan Fevzi Bekar, 4 gün sonra Yozgat'ın Boğazlayan İlçesi'nde polise teslim oldu. Bursa Cumhuriyet Savcılığı, Cüneyt Yıldız'ın öldürülmesi Yener Şimşek'in yaralanmasıyla ilgili soruşturmayı tamamlandı. Savcılık, cinayetin işlendiği gün eşine bıraktığı notta," Bugün benim için ya final, ya bir başlangıç ya da son olacak. Sen haklısın, yetinmeyi bilemedim, mutlu olmayı beceremedim. Yükselmeme müsade etmediler" yazdığı öne sürülen Bekar hakkında, iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açtı. Ruhsatsız silah taşımak suçundanda ayrıca 1 yıl hapis cezası istenen Bekar'ın yargılanmasına önümüzdeki aylarda başlanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürsu Belediye Başkanı'nı Öldüren Zabıtaya Çifte Ömür Boyu Hapis Cezası İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement