Hakem Onur Karabaş'ın Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Hakem Onur Karabaş'ın Acı Günü

Hakem Onur Karabaş\'ın Acı Günü

Ankara'da intihar eden 62 yaşındaki Necdet Karabaş memleketi Balıkesir'de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

10.07.2016 20:30

Ankara'da intihar eden 62 yaşındaki Necdet Karabaş memleketi Balıkesir'de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Karabaş arkadaşlarına attığı kısa mesajda "ölümümden kimse sorumlu değildir" dedi. Karabaş, üst klasman hakemlerinden Onur Karabaş'ın babasıydı.

Balıkesir'de yerel Haberci Gazetesi'nin kurucularından, Balıkesir spor'un eski futbolcu ve yöneticilerinden olan Necdet Karabaş geçen 7 Temmuz gecesi Ankara'da kaldığı otelin 5'inci katından atlayarak, intihar etti. Karabaş, intiharı öncesi bazı arkadaşlarına "ölümümden kimse sorumlu değildir" mesajını ve aranacak kişilerin telefon numaralarını kısa mesajla arkadaşlarına gönderdi. Esprili, hayata bağlı bir insan olarak tanınan, basın, siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı Karabaş'ın ölümü kentte büyük üzüntü yarattı. Bazı ailevi sorunlar nedeniyle intihar ettiği düşünülen Karabaş'ın yine telefon mesajında yazdığı "Beni öldüğüm yerde gömün" vasiyeti ise gerçekleşmedi.

Karabaş'ın cenazesi bugün Balıkesir Zağanospaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Karabaş'ın cenazesine AK Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor'un eski başkanlarından Ergün Gür ve Tuna Aktürk, yakınları ve arkadaşları katıldı. Karabaş, evli ve üç çocuk babasıydı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakem Onur Karabaş'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement