Hakkari'de 416 Öğrenciye Ücretsiz Kurs - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 416 Öğrenciye Ücretsiz Kurs

Hakkari\'de 416 Öğrenciye Ücretsiz Kurs

Hakkari'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin derslerinde daha başarılı olabilmeleri ve üniversiteye hazırlanmaları için 'Destekleme ve Yetiştirme' kursu açıldı.

22.12.2015 17:08

Hakkari'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin derslerinde daha başarılı olabilmeleri ve üniversiteye hazırlanmaları için 'Destekleme ve Yetiştirme' kursu açıldı. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bu kurslarda 416 öğrencinin kurs gördüğünü söyledi.

Hakkari'de Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 'Destekleme ve Yetiştirme ' kursu kentte üniversiteye hazırlanan öğrencilerin büyük ilgisini gördü. 12 derslikte haftanın 5 günü 23 branş öğretmeni tarafından verilen kurslara 416 öğrencinin eğitim gördüğü belirtildi. Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, projeye destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Reşit Güldal, Müftü Faysal Geylani, Hakkari Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Nihat Gür ile birlikte kurslarda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek üniversiteye hazırlık kitapları ve soru kitapçıkları dağıtarak destek veren kurumlara teşekkür etti. Kurtaran, "Öğrencilerimize kurs verecek olan merkezimize yoğun bir talep olmuştur. Seyyit Taha İmam Hatip Ortaokulu'nun eski binası onarılmış ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. 416 öğrenc ile eğitim- öğretim veren merkezimizde günlük 5 saat ders ve 4 saat etüt yapılmaktadır. 23 öğretmen ve 2 idareci ile öğrencilerimize hizmet veren merkezimiz bilinçli ve profesyonel bir biçimde çalışmaktadır. Kurumların desteğiyle 283 bin TL'ye mal olan proje kapmasında öğrencilere toplamda 6 bin adet kitap, 5 bin adet deneme sınavı dağıtılacaktır" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 416 Öğrenciye Ücretsiz Kurs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement