Halk Eğitimcilerden İşbirliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Halk Eğitimcilerden İşbirliği Toplantısı

Halk Eğitimcilerden İşbirliği Toplantısı

KO-MEK ve Halk Eğitim idarecileri bir araya gelerek işbirliği imkânlarını görüştü.

21.01.2012 08:45

Kocaeli'nin yetişkin eğitimindeki iki önemli kurumu olan Halk Eğitim ve KO-MEK idarecileri bir araya gelerek olası işbirliği imkânları üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

EĞİTİMCİLER BİRARADA

Antikkapı Restoran'da düzenlenen toplantıya Kocaeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın başkanlık etti. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdür Hikmet Yıldırım, İlçe Halk Eğitim Müdürleri ve KO-MEK yöneticileri katıldı. Toplantıya ev sahipliği yapan Yaygın Eğitim Şube Müdür Hikmet Yıldırım, bu tür toplantıların eğitimin kalitesini arttırdığını, bilgi alış verişini güçlendirdiğini söyledi. Yıldırım, "Ben de sizler gibi öğretmenlikten ve milli eğitim müdürlüğünden geliyorum. Halkın eğitimi için sürekli irtibat halinde olmalıyız. Çünkü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin ve KO-MEK'in açtıkları kurslar, insanların yaşam kalitesini geliştirerek, seviyelerini yükseltmelerini sağlıyor. Bu yüzden Büyükşehir Belediyesi olarak halkın eğitime büyük önem gösteriyoruz" dedi.

133 BİN KURSİYER EĞİTİM ALIYOR

Kocaeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın ise, bu tür toplantılarda ileriye dönük çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulması gerektiğini söyledi. Aydın, "Bu toplantıların biz eğitimciler için son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığınca alınan kararları görüşüp Kocaeli'nde uygulamak için çalışmalar yapmalıyız'' şeklinde konuştu. Aydın, KO-MEK ve Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim alan kursiyer sayısının 133 bin olduğunu söyledi.

YENİ DÖNEM PLANLANDI

Toplantıda 2011-2012 eğitim döneminin ikinci yarısı ve 2012-2013 eğitim döneminde halkın eğitimi için yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halk Eğitimcilerden İşbirliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement