Haluk Arslan'dan Tüm İşçi Emeklileri Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Haluk Arslan'dan Tüm İşçi Emeklileri Derneğine Ziyaret

Haluk Arslan\'dan Tüm İşçi Emeklileri Derneğine Ziyaret

Saadet Partisi Adayı Haluk Arslan, Ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam ediyor.

04.01.2014 11:53

Arslan beraberinde ki heyet ile Tüm İşçi Emeklileri Derneği üyeleri ile buluştu.

Ziyarette konuşan Tüm İşçi Emeklileri Derneği başkanı Mehmet Karabaş, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileterek sözlerine başladı.

Karabaş, mevcut belediyenin politikalarının kendilerini hüsrana uğrattığını, yeni seçilecek belediye başkanına çok iş düştüğünü ve Elazığ'ın yeniden doğunun gözde şehri olabilmasını arzuladıklarını ifade ederek, Saadet Partisi Adayı Haluk Arslan'a başarılar dilediklerini ifade etti.

Karabaş'ın ardından söz alan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ise, eğiri cetvelden doğru çizginin çıkmadığını, Elazığ'da kişilerin değil zihniyetlerin değişmesi gerektiğini ifade etti.

Milli Görüş hareketinin tarihi boyunca birçok imtihandan geçtiğini, ama her zaman doğrunun ve hakkın yanında yer aldıklarını belirten Arslan, yerel yönetimlerde destanlar yazdıklarını, insanların gerçek belediyecilik hizmetini Milli Görüş belediyeciliği ile gördüğünü söyledi.

Emrolunduğu gibi dosdoğru olmanın temel şiarları olduğunu ifade eden Arslan, 40 yıllık siyasi mücadeleleri boyunca her zaman doğruların ve doğruluğun yanında yer aldıklarını, siyasi menfaat uğruna inandıkları değerlerden asla taviz vermediklerinin altını çizdi.

Arslan daha sonra dernek üyelerinin problemlerini ve isteklerini dinleyerek görüşmeyi sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haluk Arslan'dan Tüm İşçi Emeklileri Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement