Hatsu, Genel Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Hatsu, Genel Kurulu Toplandı

Hatsu, Genel Kurulu Toplandı

HATSU Genel Kurulu Kasım ayı olağan toplantısının ilk oturumu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.

11.11.2016 16:39

AKP, CHP, MHP ve SP meclis üyelerinin katılımıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantı açılış, yoklama ve bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Bir önceki toplantıda görüşülerek kabul edilen karar özetlerinin okunmasıyla devam eden toplantıda 2 asil ve 2 yedek olmak üzere denetçi seçimi gerçekleştirildi. Oylama sonucunda Asil denetçiler Cengiz Yıldız (AKP), Ekrem İlkbahar (MHP) seçilirken, yedek denetçiler olarak da Rıfat Sarı(AKP) ve Bülent Özer(AKP) isimleri seçildi.

HATSU'nun 2017 yılına ait Performans Programı ile 2017 yılı Gelir-Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin görüşülmesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilirken, 2017 yılı su satışı ve kullanılmış suların boşaltılmasına ilişkin ücret tarifelerinin görüşülmesi de oy birliğiyle Plan, Bütçe ve Tarife Komisyonu'na havale edildi.

HATSU Genel Kurulu'nun ikinci oturumu 23 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 16.00'da HBB Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu, Genel Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement