Havza Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bocce turnuvası sona erdi - Son Dakika
Güncel

Havza Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bocce turnuvası sona erdi

Havza Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bocce turnuvası sona erdi

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kurumlar arası bocce turnuvası sona erdi. Turnuvada Havza Kaymakamlığı birinci olurken, Havza Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ikinci, Havza YEG üçüncü ve Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupaları verilirken, Kaymakam Mustafa Ayvat katılımcılara teşekkür etti.

04.04.2024 13:29  Güncelleme: 13:31

Havza Kaymakamlığı tarafından Havza Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kurumlar arası bocce turnuvası, sona erdi.

Havza Spor Salonu'nda oynanan ve 4 grupta 13 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Havza Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini mağlup eden Havza Kaymakamlığı, birinciliğe ulaştı.

Turnuvada üçüncü Havza YEG, dördüncü ise Havza Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı oldu.

Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ve Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt tarafından verildi.

Kaymakam Mustafa Ayvat, turnuvaya katılanlara teşekkür ederek, "Turnuvada amacımız kurumlarımız arasındaki diyalogu geliştirmek, kurumlarımızda çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmaktı. Dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bocce turnuvası sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement