Helin Avşar ve Oylum Talu'dan Aşk Dolu Açıklamalar - Son Dakika
Güncel

Helin Avşar ve Oylum Talu'dan Aşk Dolu Açıklamalar

Helin Avşar ve Oylum Talu\'dan Aşk Dolu Açıklamalar

Cine5 ekranlarında Cenk'in Ev Hali'nin konukları Helin Avşar ve Oylum Talu'ydu.

06.12.2012 17:50  Güncelleme: 18:18

Cenk Eren'in konuğu rahatsızlanınca apar topar spor salonundan stüdyoya koşan Helin Avşar, programa montuyla katıldı.

Eren'in sorularını samimiyetle cevaplandıran Oylum Talu ve Helin Avşar aşk hayatları ilgili de çok özel açıklamalarda bulundu. Helin Avşar, Fransız bir erkek arkadaşı olduğunu canlı yayında ilk kez açıkladı. İlişkisinden henüz ablası Hülya Avşar'ın bile haberi olmadığını anlatan Helin Avşar, artık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Oylum Talu'da nişanlandığını ilk kez Cenk'in Ev Hali'nde açıkladı. milli tenisçi olan nişanlısıyla evlilik hazırlıkları yapan Talu, bahar gelini olmayı çok istiyor. Kalabalık bir ailenin hayalini kurduğunu anlatan Oylum Talu'nun hayali üç çocuk annesi olmak. Helin Avşar ve Oylum Talu'nun Cenk Eren'le programdaki keyifli sohbetine Seyfi Dursunoğlu'da telefonla katılınca kahkahalar havada uçuştu.

Cenk Eren ve Ayşe Tüter, hazırlanan perde pilavının evlenecek kızlara kestirilmesinin uğur getireceğini, pilavı dağıtmadan kesenin yuvasının düzgün olacağını söyleyince Avşar ve Talu hemen birer bıçak alıp pilavı kesmeye koyuldu. Helin Avşar ve Oylum Talu, Cenk Eren'in şarkılarına da eşlik ederek bu konuda da yetenekli olduklarını gösterdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Helin Avşar ve Oylum Talu'dan Aşk Dolu Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement