Hilton Otel Yolunda İnceleme - Son Dakika
Güncel

Hilton Otel Yolunda İnceleme

Hilton Otel Yolunda İnceleme

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye ekiplerince arazide yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.

20.12.2013 11:26

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye ekiplerince arazide yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan, Atakent Mahallesi'nde yapılacak Hilton Oteli inşaatı çalışmasını da mercek altına aldı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce planlarda bulunan imar yollarının açılması ile ilgili düzenlemeleri yerinde denetleyen başkan bölgedeki kamyoncularla da sohbet etti.

Kartepe'nin sosyo ekonomik gelişimine katkı vermesi amacıyla ilçeye prestijli bir otel kazandırmak için 2 yıldır çaba gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ısrarlı girişimleri olumlu sonuç verdi. İlimizin tanınmış iş adamı Murat Satı, Uzunçiftlik otoyol ve D-100 cepheli 8.5 dönümlük arazide Hilton Oteli yapmak için arazi satın aldı. Otel inşaatı başlaması için resmi başvurunun Kartepe Belediyesi'ne başlaması ardından belediye yetkilileri de planlarda bulunan imar yollarının açılması için çalışma başlattı. Yılbaşına kadar Atakent Mahallesi'ndeki arazide imar yollarını açacak belediye ekipleri ardından otel inşaatına başlanacak.

Çalışmaları yakından takip eden belediye başkanı arazide düzenleme yapan ekip ile görüşerek gelinen noktayı yerinde gördü. Atakent Mahalle Muhtarı Neslihan Serim ile otel yolundaki çalışmaları inceleyen Başkan Karabalık, bölgedeki kamyoncu kooperatif üyeleri ile de sohbet edip çay içti. Çok önemli bir yatırımı daha ilçeye kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Karabalık, "Bölgenin değerini artıracak bu yatırım herkese önemli katkılar sağlayacak. Atakent Mahallemizin marka değeri olacak bu otelin inşaatının başlaması için belediye olarak biz de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekteyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hilton Otel Yolunda İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement