Hırdavat yüklü kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi - Son Dakika
Güncel

Hırdavat yüklü kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi

Samsun'da seyir halinde olan kamyonetin kasasında bulunan hırdavatlar bir anda yanmaya başladı. Alevlerin büyümesi sonucunda kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın, Tekkeköy ilçesi Atatürk Bulvarı Selyeri Mevkisi viyadük üstünde meydana geldi. Kamyonetin sürücüsü yangını fark ederek ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken araç kullanılamaz hale geldi. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

25.07.2023 18:25

Hırdavat yüklü kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi

SAMSUN - Samsun'da seyir halinde olan kamyonetin kasasında bulunan hırdavatlar bir anda yanmaya başladı. Alevlerin büyümesi sonucunda kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangın, Tekkeköy ilçesi Atatürk Bulvarı Selyeri Mevkisi viyadük üstünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 61 AEU 637 plakalı kamyonetin sürücüsü seyir halindeyken birden araca yüklü olan hırdavat malzemelerinin yandığını gördü. Yanan plastik malzemeler ile metal eşyalara ilk müdahaleye aracın sürücüsü yaptı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangını söndürürken araç ise yanarak kullanılamaz hale geldi.

Polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Hırdavat yüklü kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırdavat yüklü kamyonet yanarak kullanılmaz hale geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement