Hırsızlığın Böylesi Görülmedi! - Son Dakika
Güncel

Hırsızlığın Böylesi Görülmedi!

Hırsızlığın Böylesi Görülmedi!

Kocaeli'de hırsızlar 150 metre kazıp NATO boru hattından akaryakıt çaldılar.

07.02.2013 17:56  Güncelleme: 18:30

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde yaklaşık 150 metre kazıp NATO boru hattından örgütlü olarak enerji ve akaryakıt kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 22 kişi gözaltına alındı.

İHBAR SONRASI 6 AY TAKİP

Derince İlçesi Ergenekon Caddesi'nde bulunan bir Yediemin deposunun yanından kazı yapılarak NATO boru hattından akaryakıt çekildiği ihbarını alan polis ekipleri şebeke üyelerini takip altında aldı. Polisin yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip ardından Kocaeli, İstanbul ve Tokat illerinde yapılan eş zamanlı baskında 22 kişi gözaltına alındı.

150 TON AKARYAKIT ÇEKTİLER

Şüphelilerin akaryakıtı depoladığı yere yapılan baskında ruhsatsız tabanca, 150 ton akaryakıt, akaryakıtın çekildiği yaklaşık 500 metre uzunluğunda hortum, 3 hilti, akaryakıtların taşındığı 7 kamyon, 3 minibüs, akaryakıtların doldurulduğu plastik bidon ve variller ele geçirildi. Şebeke üyelerinin boru hattından çektikleri 150 ton akaryakıtı satamadan yakalandıkları belirtildi.

Gözaltına alınan 22 kişi arasında bulunan ve daha önceden de aynı suçtan aranması bulduğu öğrenilen Kemal Güçlü tutuklanarak cezaevine gönderildi. İzmit Asayiş Sube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasına devam edilen şüphelilerin Pazartesi günü Adliye'ye sevk edilecekleri bildirildi.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlığın Böylesi Görülmedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement