Honeywell'in Geliştirdiği Tarama ve Odeme Eklentileri Mobil Oluyor - Son Dakika
Güncel

Honeywell'in Geliştirdiği Tarama ve Odeme Eklentileri Mobil Oluyor

Honeywell\'in Geliştirdiği Tarama ve Odeme Eklentileri Mobil Oluyor

Sportsman's Warehouse tatil alışveriş sezonu için Birleşik Devletler'de tüm mağazalarda 500 cihazı müşterilerin beğenisine sunuyor

04.09.2013 09:44

PERAKENDECİLER HONEYWELL'İN iPOD ® TOUCH VE iPHONE® 5 İÇİN GELİŞTİRDİĞİ TARAMA VE ÖDEME EKLENTİLERİ MOBİL OLUYOR

Yapılan araştırmalar, her dört müşteriden üçünün alışveriş ile ilgili en çok kasada sıra beklemekten nefret ettiğini ortaya koyuyor (SYNQERA Mayıs 2013). Honeywell (NYSE: HON) perakendecilere müşterilerin kasada geçirdikleri zamanı kısaltmalarını sağlayan, alışverişi hem müşteriler hem de mağaza için daha özel hale getiren yeni iki araç sunuyor.

Honeywell'in Apple iPhone 5 ve beşinci jenerasyon iPod Touch® mobil dijital cihazları için geliştirilen kaplamaları Captuvo SL42 ve SL22 satış personellerinin envanterleri incelemesini, barkod taraması yapmasını ve ödeme işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştirmesini sağlamak için tüketici araçlarını, kasayı müşterinin ayağına getirerek sırada bekleme zorunluluğunu ortadan kaldıran satış cihazlarına dönüştürüyor.

Her iki ürün de, kuponlar ve mobil cihazların yansıtıcı ekranlarında gittikçe daha çok rastlanan, mağaza barkodları gibi neredeyse tüm barkodları doğru bir şekilde okuyabilen görüntü teknolojisi Honeywell AdaptusTM 6.0 özelliği taşıyor.

Honeywell Scanning & Mobility global şirketin yardımcı başkanı Peter Fehl "Captuvo dizimiz gibi Mobil POS makineleri müşterilerin ve mağazaların iş yapma biçimlerini hızlı bir şekilde değiştiriyor. Honeywell cihazlarını farklı kılan unsur, sektörün en iyi tarama kapasitesine, güvenlik özelliklerine ve dayanıklılığına sahip olan teknolojimizdir. Bu alanda yenilikler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tarama performansı, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı, Sportman's Warehouse'un (www.sportsmanswarehouse.com) 46 mağazasının tümünde çalışanların, iPod Touch mobil dijital cihazlar için geliştirilmiş Captuvo SL22 ile donatılmasının temel nedenlerini oluşturuyor. Sportman's Warehouse ABD çapında mega mağazalarla kampçılar, balıkçılar ve avcılar gibi açık hava sporu meraklılarına spor eşyaları, giysileri, ayakkabıları ve teçhizatları tek adreste sunuyor.

Sportsman's Warehouse Teknolojiden Sorumlu Başkanı Mike Van Orden, "Honeywell Captuvo SL22 sade alışveriş ortamımız için oldukça elverişli. Çalışanlarımızın ürün ve envanter uzmanlığını genişletiyor, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için geleneksel geçitli kasa şeritlerine göre daha kolay bir kullanım sunuyor. Ayrıca Apple® iOS temelli olduğu için, çalışanlarımız kullanıcı arayüzüne aşina; böylece geçici veya mevsimlik destek için bile çok az eğitim gerekiyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Honeywell'in Geliştirdiği Tarama ve Odeme Eklentileri Mobil Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement