İ-Color Oyununda Renkleri Doğru Eşleştirenler Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

İ-Color Oyununda Renkleri Doğru Eşleştirenler Kazanıyor

İ-Color Oyununda Renkleri Doğru Eşleştirenler Kazanıyor

Dört hafta sürecek oyunda her haftanın en yüksek puanı alan yarışmacıları, Mudo, Paşabahçe, Sturbucks ve D&R'dan hediye çekleri bekliyor.

06.12.2013 16:13

Gelmiş geçmiş en akıllı çamaşır makinelerinden Siemens IQ Serisi Çamaşır Makinesini deneyimleyerek eğlenmeye ne dersiniz?

Siemens Ev Aletleri, Facebook sayfasında düzenlediği i-Color oyunu ile hem eğlendirip hem kazandırırken, hazırladığı interaktif modülle de yeni çamaşır makineleri serisi IQ800'ün akıllı özelliklerine dikkat çekmeyi başarıyor.

Facebook https://www.facebook.com/SiemensHomeTurkiye sayfasında 4 Aralık'ta başlayan zeka ve hız üzerine kurulu i-Color oyununda yapılması gereken ekrana gelen çamaşırlar ile renklerini, doğru bir şekilde birbiri ile eşleştirmek. Dört hafta sürecek oyunda her haftanın en yüksek puanı alan yarışmacıları, Mudo, Paşabahçe, Sturbucks ve D&R'dan hediye çekleri bekliyor.

IQ800 Serisi akıllı çamaşır makinelerininin tanıtım çalışmaları kapsamında Siemens Ev Aletleri, https://www.facebook.com/SiemensHomeTurkiye sayfasında, katılanların hem eğlenip hem de cazip hediyeler kazanabilecekleri "i-Color" adlı bir oyun düzenliyor.

i-Color oyununa katılanların tek yapması gereken, karşılarına gelen giysilerin renklerinin eşleştirmesi doğru ise "doğru", yanlış ise "yanlış" butonuna tıklamak.

Siemens'in yeni IQ800 serisi çamaşır makinelerinin akıllı özelliklerini ve estetik tasarımını akıllara getiren oyun dört hafta boyunca devam edecek. i-Color'da her haftanın en yüksek puanı alan yarışmacılar çeşitli markaların hediye çeklerini kazanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İ-Color Oyununda Renkleri Doğru Eşleştirenler Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement