Iğdır Trafik Kazaları Arttı, Halk Yolu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Iğdır Trafik Kazaları Arttı, Halk Yolu Kapattı

Iğdır Trafik Kazaları Arttı, Halk Yolu Kapattı

Iğdır ile Karakoyunlu ilçesi arasındaki karayolunda trafik kazası meydana geldiğini öne süren bir grup, yolu kapatarak üstgeçit yapılmasını istedi.

22.05.2014 15:28  Güncelleme: 15:36

Iğdır ile Karakoyunlu İlçesi arasındaki karayolunda sık trafik kazası meydana geldiğini öne süren bir grup, yolu kapatarak üstgeçit yapılmasını istedi.

İlkokul öğrencisi Ali Ekrem Gökdemir, geçen hafta Mezarlık Mevkii'nde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanırken Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökdemir'in arkadaşları ve mahalle sakinleri, dün akşam saatlerinde Iğdır - Karakoyunlu karayolunu kesti. Çocuklar, 'Üst geçit istiyoruz', 'Ali Ekrem için el ele, 'Ehliyeti pazardan mı aldın' dövizleri dikkat çekerken, karayolunda sıkça kaza olduğunu belirterek Melekli Beldesi'ne bir üst geçit yapılmasını istedi. Belde sakinlerini sakinleştiren İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serhat Alkan, halkın hassasiyetini anladığını, kendisinin de okula giden bir çocuğu bulunduğunu anımsatarak en kısa sürede gerekli tedbiri alacaklarını bildirdi. Trafiği şimdilik ışıklı sistem ve hız kesiciler ile kontrol altına alacaklarını anlatan Serhat Alkan, eylemcilerden dağılmalarını istedi. Bunun üzerine karayolunu kısa bir süre ulaşıma kapatan eylemciler, Eğer önlem alınmazsa yine yolu keseceğiz diyerek dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır Trafik Kazaları Arttı, Halk Yolu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement