İl Genel Meclisi Yeni Yerleşkesinde Hizmete Başladı - Son Dakika
Güncel

İl Genel Meclisi Yeni Yerleşkesinde Hizmete Başladı

İl Genel Meclisi Yeni Yerleşkesinde Hizmete Başladı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, İl Özel İdare Yerleşkesi'nde hizmet vermeye başladı.

07.10.2016 15:03

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, İl Özel İdare Yerleşkesi'nde hizmet vermeye başladı.

İl Genel Meclisi üyeleri teknolojik altyapı sayesinde, gündemi bilgisayar aracılığıyla takip ediyor söz alacakları zaman masalardaki mikrofonları etkin hale getiriyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresinin yeni yerleşkesi hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni binalarının yapımının çevre düzenlemesi ile yaklaşık 2 yıl sürdüğünü söyledi.

Çevre düzenlemesinin ayrıca ihale edildiğini kaydeden Sel, "Diğer salonun yeniden tefriş edilmesi, ses düzeni ve koltukların tamamı ayrıca ihale edilmesine rağmen yaklaşık 13 milyon artı KDV'ye mal oldu. Burada İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, arkada atölye, atölyenin karşısında Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz var. Bir de yemekhane ve misafirhanemiz var. Burayı gezen arkadaşlarımız, çok beğeniyor." dedi.

Toplantı salonunda teknolojik altyapı sayesinde oturumların daha kolay yönetilmeye başlandığını kaydeden Sel, "Salonumuzda her üyemizin oturacağı yer belli, yer üyemizin oturacağı yerin önünde de gündem maddelerinin yansıtıldığı bilgisayar bulunuyor. Oturumları şu anda daha kolay idare edebiliyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimiz, söz almak istedikleri anda, oturdukları masada bulunan düğmeye basıyor. Ben de önümdeki düğmelerle konuşma talebini onaylayabiliyorum." diye konuştu.

Sel, şöyle devam etti:

"Buranın arsa alanı 57 bin metkekare. Kapalı alan olarak da 10 bin metrekarenin üzerinde bir bölümü kullanıyoruz. İl Özel İdaresine ait, şehir içinde farklı farklı yerlerde olan birimlerin bir araya gelmesi, verimliliği artıracak, işlemler hızlanacak. Burada her şey kontrol altında. Hem İl Genel Meclisi üyelerimizle, hem de İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile gayet uyumlu bir çalışmamız var. Bu uyum da hizmetlerimize yansıyor. Bu bina da hizmetlerimizin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İl Genel Meclisi Yeni Yerleşkesinde Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement