İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada - Son Dakika
Dünya

İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada

İsrail polisi, Kudüs'te kendilerine bıçakla saldıran 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Saklanan'ı öldürdü. Saklanan'ın öldürülme anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

30.04.2024 16:13  Güncelleme: 16:46

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde İsrail polisi, kendilerine bıçakla saldıran Türk vatandaşını vurarak öldürdü. Gündeme bomba gibi düşen bu olay kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İSRAİL POLİSİNE BIÇAKLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİRKEN VURULDU

34 yaşındaki Hasan Saklanan Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde İsrail polisine yönelik bıçaklı saldırı gerçekleştirdi. İsrail'in resmi acil yardım ve kan bankası servisi Kızılkalkan tarafından yapılan açıklamada olayda 18 yaşındaki bir kadın ile 30 yaşındaki bir polisin yaralandığı belirtildi.

Yaralıların hastaneye kaldırıldığı, kadının durumunun ise ağır olduğu bildirildi. İsrail polisinden yapılan açıklamada, olay sırasında Saklanan'ın ateş edilerek öldürüldüğü kaydedildi.

TURİST OLARAK GELDİ

İsrail güvenlik birimlerine dayandırılan habere göre Hasan Saklanan'ın ülkeye 72 saat önce turist olarak geldiği, saldırıda 30 yaşlarında bir İsrail polisinin de hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.

İSRAİL POLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ ANLAR KAMERADA

Olayın ortaya çıkan görüntülerinde Hasan Saklanan'ın İsrail polisine saldırması ve ardından polisle yaşanan arbedede İsrail polisi tarafından vurulduğu anlar görüldü.

Son Dakika Dünya İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Emir Emir: İSRAİL FİLİSTİNLİLERİ ÖLDÜRÜYOR,100 YIL ÖNCEDE FİLİSTİNLİLER TÜRK ASKERİNİ ÖLDÜRÜYORDU,OZAMAN TÜRK ASKERİ GİTTİ DİYE BAYRAM EDİP,BAYRAKLARLA KARŞILADIKLARI KİŞİLER ŞİMDİDE FİLİSTİNLİLERİ ÖLDÜRÜYOR. 143 184 Yanıtla
    Emir Emir: BALIK HAFIZALI OLMAYALIM,TARİHİ GERÇEKLER ORTADA.ATALARIM FİLİSTİNDE,YEMENDE SAVAŞTI.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. 140 45 Ahmet Liman: Tarihimizi doğru bilmemiz gerekiyor. Çanakkale’yi bizzat gezdim ve anlamaya çalıştım. Şehitlik anıtlarının üzerinde yazan isimler arasında Kudüs doğumlu olanlarda vardı. Arapların Osmanlı’ya ihanetini biliyoruz. Ama Araplar sadece Filistinlilerden mi oluşuyor? Yoksa tüm Ortadoğu’yu mu kapsıyor? Bilmek lazım. Onların Ataları da Çanakkale de savaştı. 68 42 Ali Arslan: Emir Emir kardeşim cansın,tarihini bilmek her Türk evladının asli görevidir, Filistin bayrağındaki kırmızı üçgenin ne anlama geldiğini öğrenmeye davet ediyorum herkesi, Ahmet Liman kardeşim Çanakkale'de hep kaçmışlar,bunun üzerine Mustafa Kemal paşa bana Türklerden oluşan birlik yollayim demiş,işte kahraman 57.alay,çoğu şehit düşmüş kalanlarda Galiçya Sina ve Filistin'de hakkın rahmetine kavuştular. 40 16 Emir Emir: AHMET LİMAN,KUDÜSTE DOĞAN BİRÇOK TÜRK VARDI,MISIRDA DOĞAN BİRÇOK TÜRK VARDI.TÜRKMEN AŞİRETLERİ OSMANLI TARAFINDAN O BÖLGELERE ZORUNLU İSKAN EDİLMİŞTİ.ÇANAKKALE KOMUTANLARININ RESMİ RAPORLARINI,GÜNLÜKLERİNİ ARAŞTIRIRSANIZ ÇANAKKALEDE ŞEHİT OLANLARIN,SAVAŞANLARIN KİM OLDUĞUNU DOĞRU VE NET BULABİLİRSİNİZ. 50 5
  • Hakan Kulah: Allah rahmet eylesin kardeşimizi. En azından koltukta oturup edebiyat yapmaktansa fiilen teşebbüs etmiş. Keşke biraz daha hazırlıklı saldırı olsaydı 64 18 Yanıtla
  • Volki Tolki: Savaşın galibi olmaz , 56 11 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: hadi bakalım iki kafadar, ne yapacaksınız? 32 16 Yanıtla
  • cihan kaygısız: O asker ölmüştür 20 6 Yanıtla
  • Yaşlı Hobbit: Polisimin yanındayım anlayana 4 10 Yanıtla

Advertisement