İlçe Protokolü 'Meydan'a Çıktı! - Son Dakika
Güncel

İlçe Protokolü 'Meydan'a Çıktı!

İlçe Protokolü \'Meydan\'a Çıktı!

Kent protokolünden meydana tam not!

23.04.2012 16:49  Güncelleme: 17:11

Gebze Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla yaptırılan ve Mayıs ayında Gebzelilerin hizmetine açılacak olan Kent Meydanı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ilçe protokolü meydana tam not verdi. Gebze'ye yakışan bir meydan kazandırdıklarını ifade eden Başkan Köşker, meydanın sosyal etkinliklerin merkezi haline geleceğini söyledi

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ

Gebze kent protokolü, tamamlanmak üzere olan Kent Meydanı'nı gezdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilçe protokolüne, Mayıs ayı sonunda tamamlanarak Gebzelilerin hizmetine sunulması hedeflenen Gebze Kent Meydanı'nı gezdirdi. Tamamı Gebze Belediyesi öz kaynaklarıyla yaptırılan ve 30 milyon Lira'ya mal olan Gebze Kent Meydanı'nda gelinen son aşamayı yerinde inceleyen kent protokolü çalışmalardan ötürü Başkan Köşker'i tebrik etti. Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'un yanı sıra Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Şerafettin Saka, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir'in de katıldığı gezide Başkan Köşker, kent meydanında devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SOSYAL AKTİVİTELERİN MERKEZİ

Gebze'ye yakışan çağdaş bir kent meydanını kazandırmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kent Meydanı'nın bir cazibe merkezi olacağının altını çizdi. 480 kişilik kültür salonları, nikah ve sinema salonları, müzik ve ışıklı gösteri havuzu, birbirinden farklı soysal ve kültürel donatı alanlarıyla modern bir kent haline gelen Gebze'ye yakışan bir meydan kazandırdıklarını ifade eden Başkan Köşker, meydanın sosyal etkinliklerin merkezi haline geleceğini de sözlerine ekledi. Meydana ilişkin teknik bilgi ve çalışmalarda gelinen noktaya ilişkin bilgi de alan heyet adına değerlendirmede bulunan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, kentin güzide bir ortak yaşam alanına kavuşmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlçe Protokolü 'Meydan'a Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement