İlk Derse Anne ve Babalarıyla Girdiler - Son Dakika
Güncel

İlk Derse Anne ve Babalarıyla Girdiler

İlk Derse Anne ve Babalarıyla Girdiler

Antalya'da, ders başı yapan 45 bin okul öncesi ve 1. sınıf öğrencisi ilk derslerine aileleriyle girdi.

09.09.2013 10:31  Güncelleme: 11:23

Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için uygulanan "uyum programı" kapsamında 45 bin okul öncesi ve 1. sınıf öğrencisi Antalya'da ders baştı yaptı.

ANNELERİYLE OTURDULAR

Okul önlerinde ilk ders zili için bekleyen öğrenciler ve ailelerin oldukça heyecanlı olması dikkati çekti. İlk olarak sınıfları ve öğretmenleri belirlenen öğrenciler, ardından sınıflara girerek arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştı. Bazı öğrencilerin sırada anneleriyle birlikte oturması dikkati çekti.

"UYUM PROGRAMI ÇOK FAYDALI"

Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, AA muhabirine yaptığı açıklamada uyum programının yeni başlayan öğrenciler için oldukça faydalı olduğunu söyledi. Öğrencilerin bu program kapsamında 1 hafta önce eğitim ve öğretim yılına başladıklarını hatırlatan Gülay, programın amacının öğrencilerin sınıflara ve okula olan yabancılığının geçmesi ve diğer öğrenciler gelmeden önce eğitim hayatına alışmaları olduğunu ifade etti. Gülay, ailelere de bu sürede büyük görevler düştüğünü kaydetti. Gülay, öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılında başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlk Derse Anne ve Babalarıyla Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement