İnegöl Belediyespor Voleybolda Aksoy'la Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyespor Voleybolda Aksoy'la Devam Ediyor

İnegöl Belediyespor Voleybolda Aksoy\'la Devam Ediyor

Erkekler türkiye Voleybol Birinci Ligi takımı İnegöl Belediyespor, antrenör Ali Bahadır Aksoy'la yola devam etme kararı aldı.

16.05.2015 11:00

Erkekler türkiye Voleybol Birinci Ligi takımı İnegöl Belediye spor, antrenör Ali Bahadır Aksoy'la yola devam etme kararı aldı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Alinur Aktaş ile Yönetim Kulumuz üyeleri Cebrail Kemer ve Rıdvan Kocaağa katıldı. Başkan Alinur Aktaş, imza töreninde, "İnegöl, voleybol sporuna çok ilgi gösterdi. Türkiye'de ikinci spor futboldan sonra basketbol olmasına rağmen İnegöl'de rahatlıkla voleybol diyebiliriz. Bu noktada yaptığımız yatırımların karşılığını da alıyoruz. İstikrarı korumak için geçen yıl bizimle birlikte olan Ali Bahadır Aksoy ile anlaştık" dedi. Ali Bahadır Aksoy ise şunları söyledi:

"Bu sezon benim burada 2'nci sezonum olacak. Geçen yıl elde ettiğimiz çizgiyi üzerine daha koyarak devam ettirmek istiyoruz. İnegöl Belediyespor olarak bu seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp, önümüzdeki sezon play off'a katılmak için tüm çabamızı sarf edeceğiz. Yeni sezon İnegöl seyircisine savaşan, mücadele eden bir takım oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Geçen seneki performansın çok daha üstünde bir takım göreceksiniz." - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyespor Voleybolda Aksoy'la Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement