İnegöl'lülerden Sokak Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

İnegöl'lülerden Sokak Konserine Yoğun İlgi

İnegöl\'lülerden Sokak Konserine Yoğun İlgi

İnegöl Belediyesi'nin kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında aylık olarak çıkarttığı kültürel etkinlikler takviminde yer alan ve saat kulesi önünde gerçekleştirilen sokak konseri, ilçe halkı tarafından büyük ilgi gördü.

14.05.2012 22:44  Güncelleme: 22:42

Konserde, Zafer Ceyhan (solist), İsmail Turan, Burak Güzel ve Emre Engin'den oluşan tamamı İnegöllü yerel sanatçılardan oluşan grup astral sahne alırken, konseri Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile birlikte, genç-yaşlı, kadın-erkek çok sayıda vatandaş seyretti.

Etkinlik öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, kültürel etkinlikler kapsamında daha önce sokak tiyatroları yaptıklarını hatırlatarak, şimdi de sokak konseri etkinliğini hayata geçirdiklerini belirtti.

İnegöl Belediyesi olarak gençlere imkan verdiklerini belirten Şahin, Sokak konseri etkinliğini sürekli hale getirmeyi düşündüklerini söyledi.

"Açık hava faaliyetlerimizle; etkinliklerimizi salon programlarında takip edemeyen ya da etkinliklerimize katılamayanlara bu imkanı sağlıyor ve etkinlikleri ayaklarına kadar götürmüş oluyoruz" diyen Gülhan Şahin, Gençlerin Türk Halk Müziğinden, Türk Sanat müziğine hatta rack ve pop'a kadar birçok eseri çok güzel seslendirdiklerini belirterek grup Astral üyelerine tebrik etti.

2 buçuk saat süren sokak konserini seyreden vatandaşlar da birçok esere eşlik ederken, konserden büyük keyif aldıkları gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl'lülerden Sokak Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement