Inglot, İstanbul Fashıon Week'de - Son Dakika
Güncel

Inglot, İstanbul Fashıon Week'de

Inglot, İstanbul Fashıon Week\'de

INGLOT, İstanbul Fashion Week etkinliği kapsamında, W Lounge'da gerçekleşen Zeynep Erdoğan & Günseli Türkay defilesinin makyaj sponsoru oldu.

09.02.2012 22:35  Güncelleme: 22:36

Zeynep Erdoğan'ın rakun desenleri, Günseli Türkay'ın mukarnas-bezeme formlarını yansıtan özel parıltılı altın ve pembe tonları zengin ve şık kadını yansıttı.

Inglot, 2012 İlkbahar - yaz yeni sezon koleksiyonunu sunuyor...

Inglot, güneşin kendini göstermeye başlayacağı önümüzdeki günlerde yeni sezon ürünleri ile makyajınıza canlılık katacak.

Baharın gelmesi ile birlikte, bakır tonları, güneşin sarı pırıltısı ile birleşiyor. Bakır, zencefil ve altın tonlar yüzünüzde parlaklık ve ışıltı yaratıyor. Göz kamaştırıcı bakır tonları ruj, far ve eyeliner seçenekleri ile sunuluyor. Tek başına olduğu gibi eyelinerınızı bakır farın üstüne de uygulayabilirsiniz.

Bu sezonun sıcak ve birbirinden parlak bakır renkleri, gözlere parlaklık vererek, kadınsı bir görünüm yaratıyor. Makyajınızla baharı getirmek için Inglot'un yeni bakır koleksiyonunu mutlaka deneyin.

Inglot hakkında…

1985 yılında kimyager Wojciech Inglot tarafından Polonya'da kurulan Inglot, ileri teknoloji teknikleri kullanılarak dermotolojik olarak test edilen, yüksek kalitede ve çok fonksiyonlu makyaj ürünleri üretmektedir.

1500 renk seçeneğine sahip rujlar, ojeler, göz farları, göz kalemleri, allıklar, pudralar ve aksesuarlar koleksiyonda yer alan ana ürün gruplarıdır. Günümüz renkli kozmetik piyasasında dünyadaki en zengin renk alternatiflerine sahip makyaj markasıdır.

Inglot'un en önemli özelliği ürünlerin zararlı kimyasallar içermemesidir. Amacı uygun ve makul fiyatlarda yüksek kalitede makyaj ürünlerini tüketicilere sunmaktır.

Inglot'un rakiplerinden en önemli farkı, her zaman mağazalarda denenebilen ve oynanabilen geniş renk alternatiflerine sahip ürün koleksiyonlarıdır.

Inglot, Park Bravo Group bünyesinde 2007 yılından beri Türkiye renkli kozmetik piyasasında yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Inglot, İstanbul Fashıon Week'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement