İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri "Farkındalık Ödül Töreni"nde Buluşuyor! - Son Dakika
Güncel

İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri "Farkındalık Ödül Töreni"nde Buluşuyor!

İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri "Farkındalık Ödül Töreni"nde Buluşuyor!

TİDE, tüm dünyada "İç Denetimde Farkındalık Ayı" olarak kutlanan Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında, 28 Mayıs Çarşamba günü "Farkındalık Ödül Töreni"ni gerçekleştirecek.

23.05.2014 08:20  Güncelleme: 08:14

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek törende, mesleki farkındalığın gelişimi ve yayılımına katkıda bulunan kurumlar ve kişilere ödülleri takdim edilecek.

Dünya çapında 180 binden fazla üyesi bulunan Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü'nün (IIA) Türkiye'deki temsilcisi olan TİDE, "Farkındalık Ayı" etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Farkındalık Ödül Töreni"nde toplamda 4 kategoride 23 ödülü sahipleriyle buluşturacak.

Türkiye'deki iç denetim uygulamalarının uluslararası standartlara kavuşmasına, iç denetim mesleğinin gelişmesine katkıda bulunan, bu alanda yatırım yapan kurumların, akademisyenlerin ve iç denetçilerin ödül alacağı tören, 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 19:00'da Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde (BÜMED) gerçekleştirilecek.

Kurumsal Farkındalık, Bireysel Farkındalık ve Akademik Farkındalık alanlarında geçtiğimiz yıllarda da verilen ödüllere bu yıl bir de yeni kategori eklendi. TİDE'nin kurucularından, TİDE Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun adına düzenlenen Ali Kamil Uzun Yaşam Boyu Meslek Üstün Hizmet Ödülü, TİDE Yönetim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmenin sonucunda hak kazanan isme teslim edilecek.

Firmaların kurumsallaşmasında iç denetimin öneminin vurgulanacağı törende, Türkiye ekonomisine yön veren büyük firmaların temsilcileriyle İç Denetim alanında önemli çalışmalara imza atan akademisyenler bir araya gelecek. Mayıs Farkındalık Ayı etkinlikleri kaspsamında TİDE'nin stratejik ortakları olan Deloitte, EY, KPMG ve PwC, Farkındalık Ödül Töreni'ne de destek veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri 'Farkındalık Ödül Töreni'nde Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement