İstanbul'da Kaçak İlaç Operasyonu: 328 Bin 632 Tablet Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kaçak İlaç Operasyonu: 328 Bin 632 Tablet Ele Geçirildi

İstanbul\'da Kaçak İlaç Operasyonu: 328 Bin 632 Tablet Ele Geçirildi

İstanbul'da yapılan bir operasyonda, kanser, diyabet ve astım tedavilerinde kullanılan 328 bin 632 kaçak ilaç ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması ve yasa dışı ilaçlarla oluşan kamu zararının engellenmesi amacıyla çalışma yürüttü. Operasyon sonucunda, Beylikdüzü'nde bir iş yerinde özel saklama koşullarına uymayan şekilde muhafaza edilen 328 bin 632 tablet, flakon ve enjektörlü kaçak ilaç ele geçirildi. Şüpheli ise gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

08.03.2024 12:15  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir iş yerine düzenlenen operasyonda kanser, diyabet ve astım tedavilerinde kullanılan 328 bin 632 kaçak ilaç ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı ilaçlarla oluşan kamu zararının engellenmesi ve halk sağlığının korunmasına yönelik çalışma yürüttü.

Ekipler, teknik ve fizik takip sonucu ülkeye kaçak yollardan sokulan ilaçların tutulduğu Beylikdüzü'nde bir iş yerine operasyon düzenledi.

Adresteki aramada, özel saklama koşullarına uymayacak şekilde muhafaza edildiği görülen kanser, diyabet, astım, ürtiker ve hormon rahatsızlıklarının tedavilerinde kullanılan 328 bin 632 tablet, flakon ve enjektörlü kaçak ilaç ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kaçak İlaç Operasyonu: 328 Bin 632 Tablet Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement