İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu: İlçelerde Uygulama Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu: İlçelerde Uygulama Gerçekleştirildi

İstanbul\'da Uyuşturucu Operasyonu: İlçelerde Uygulama Gerçekleştirildi

İstanbul'un birçok ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda uyuşturucu madde suçlarına yönelik uygulama gerçekleştirildi. İlçe emniyet müdürlükleri, Güven Timleri ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri de operasyona katıldı. Uygulama kapsamında şüpheli görülen kişilerin üst araması ve Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapıldı. Gaziosmanpaşa'da ise Çukurçeşme Caddesi'nde yapılan uygulamalarda araçlar detaylı şekilde arandı ve sürücü ile yolcuların GBT'leri kontrol edildi. Operasyonlarda narkotik köpekleri de kullanıldı.

14.07.2023 22:49

İstanbul'un birçok ilçesinde uyuşturucu madde suçlarına yönelik uygulama gerçekleştirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonundaki uygulamaya, ilçe emniyet müdürlükleri, Güven Timleri ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Polisler, Büyükçekmece ve diğer uygulama noktalarında şüpheli görülen kişilerin üst aramasını ve Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrollerini yaptı.

Gaziosmanpaşa'da ise Çukurçeşme Caddesi'ndeki iki ayrı noktada uygulama yapan ekipler, durdurdukları araçları detaylı şekilde aradı, sürücü ve yolcuların GBT'lerini kontrol etti.

Aramalarda narkotik köpekleri de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu: İlçelerde Uygulama Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement