Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Antalya'da konvoy halinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giden iki otomobil grubunun üyeleri, İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırı nedeniyle taziyelerini iletti.

16.12.2016 23:15

Antalya'da konvoy halinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giden iki otomobil grubunun üyeleri, İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırı nedeniyle taziyelerini iletti.

Sosyal medya üzerinden organize olan ve Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önünde bir araya gelen "FiestAntalya" ve "Garage Fiesta" adlı iki otomobil grubunun üyeleri, araç konvoyu oluşturarak yaklaşık 6 kilometrelik turun ardından, Uncalı'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önüne geldi.

Burada bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Yunus Gez ile polis memurlarına karanfil veren ve taziyelerini ileten grup adına konuşan Berk Mutlu, Beşiktaş'ta bir spor müsabakası sonrasında çevik kuvvet polislerinin hedef alındığı terör saldırısını lanetlediklerini belirtti.

Saldırıda şehit düşen polis ve sivil vatandaşlara rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Mutlu, "İnsanlık düşmanı terör örgütlerini ve onlara hamilik yapanları şiddetle telin ediyoruz." dedi.

Ülkenin birliğini hedef alan bu tür girişimleri kabul etmelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Mutlu, kabuklarına çekilmelerinin de asla mümkün olamayacağını ifade etti.

Mutlu, Türk milletini derin bir acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri desteklediklerini de sözlerine ekledi.

Açıklamanın ardından saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan grup, polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Istanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement