İstanbul Valisi Davut Gül: Adliyedeki terör saldırısında 1 şehit, 7 yaralı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Valisi Davut Gül: Adliyedeki terör saldırısında 1 şehit, 7 yaralı

İstanbul Valisi Davut Gül: Adliyedeki terör saldırısında 1 şehit, 7 yaralı

İstanbul Valisi Davut Gül, adliyedeki terör saldırısında 1 şehit, 7 yaralı olduğunu açıkladı. Saldırıda iki terörist ölü ele geçirildi ve 3 polis ile 4 vatandaş yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

06.02.2024 15:43  Güncelleme: 04:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emine DERYA/ İstanbul Valisi Davut Gül, adliyedeki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaretinin ardından açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Davut Gül: Bugün Çağlayan Adliyemizde bir terör saldırısı girişiminde bulunuldu. Kahraman polislerimizin anında müdahale etmesiyle, iki terörist ölü ele geçirildi. 3 polisimiz yaralandı. Polislerimizi hastanede ziyaret ettik. Durumları iyi. Polislerimiz dışında 4 vatandaşımız yaralandı. Biri şehit oldu. 3 vatandaşımızın tedavileri sürüyor. Gördüğümüz kadarıyla hayati bir tehlikeleri yok. Olayın ilk anından itibaren hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem sayın bakanımız süreci takip ettiler. Ben emniyet personelimize teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Adliye personelimize de geçmiş olsun diliyorum. Vefat eden hemşerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Valisi Davut Gül: Adliyedeki terör saldırısında 1 şehit, 7 yaralı - Son Dakika


Advertisement