İstanbul Valisi Davut Gül, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

İstanbul Valisi Davut Gül, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, polislerle bayramlaştı. Vali Gül ve İl Emniyet Müdürü Aktaş, polis memurlarının bayramını kutladı. Ziyaret sırasında üç küçükbaş hayvan kesildi ve dualar yapıldı. Vali Gül ve Emniyet Müdürü Aktaş, personelle birlikte yemek yedi ve ebru çalışması tablosu hediye edildi.

28.06.2023 19:33

İstanbul Valisi Davut Gül, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti

İSTANBUL - İstanbul Valisi Davut Gül, Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret edip, polislerle bayramlaştı.

İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Çevik Kuvvet personeliyle bir araya gelen Vali Gül ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Aktaş, polis memurlarının bayramını kutladı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün bahçesinde üç küçükbaş hayvan kesildi. Burada yapılan duaların ve kurbanların kesilmesinin ardından Vali Gül ve Emniyet Müdürü Aktaş yemekhaneye geçerek personelle yemek yedi.

Yemekten sonra Vali Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'a ziyaretlerinden dolayı ebru çalışması birer tablo hediye edildi.

İstanbul Valisi Davut Gül, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü\'nü ziyaret etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Valisi Davut Gül, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement