İstanbul, Vekilin Vekiline Emanet - Son Dakika
Güncel

İstanbul, Vekilin Vekiline Emanet

İstanbul, Vekilin Vekiline Emanet

Kadir Topbaş'ın bir haftalığına tatile çıkması, 1. vekili Ahmet Selamet'inde yurt dışında olması sebebiyle görevi Göksel Gümüşdağ üstlendi.

21.05.2014 16:38

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir haftalığına tatile çıktı. Ancak İBB’den Topbaş’ın nereye gittiği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Topbaş’ın 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet de Pazartesi gününe kadar yurt dışında olduğundan, İstanbul şu anda 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’a emanet.

SEÇİM SONRASI DİNLENECEK

Yoğun bir seçim kampanyası geçirdikten sonra, tarihte ilk kez İstanbul’a 3. kez üst üste belediye başkanı seçilerek kırılması zor bir rekora imza atan Kadir Topbaş’ın bir süre dinleneceği belirtildi. Bugün  Amerika’ya gittiği ve Birleşmiş Milletler’de bir konuşma yapacağı belirtilen Topbaş’ın, bu süre içinde Umre ziyareti de yapacağı iddia ediliyor.

UMRE SEYAHETİ DOĞRULANMADI 

Ancak, Topbaş’ın umre programı İBB kaynakları tarafından doğrulanmadı. Topbaş, daha önce kazandığı yerel seçimler sonrasında da eşi Özleyiş Topbaş’la birlikte umre ziyareti yapmıştı.

İBB’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Kadir Topbaş’dan sonra en yetkili isim olarak anılan Adem Baştürk’ün yerine, icranın başına getirilen eski İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı görevine başladı.  Yeni dönemde İETT Genel Müdürlüğü’ne Mümin Kahveci,  İSKİ Genel Müdürlüğü’ne Dursun Atilla Altay atanmıştı. Baraçlı ile birlikte İBB’nin bürokrasi kadrolarında da yeni atamalar bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cem: İstanbul istanbul olalı hiç bu kadar kötü yönetilmedi..Hiç bu kadar aciz olmadı..Hiç bir yatırım yapılmadı..Yapılanlarda koftiden şeyler..12 yılda İstanbulu bitirdiniz.. 6 28 Yanıtla
    Cem: Paris :))))) 0 0 sinan turan: Cem sen otlamaktan kafani kaldirip bir saga sola bakmadin galiba :) 0 0 ALİ FIRAT: MARMARAY.METROLAR,3.KÖPRÜ,3.HAVAALANI,KANAL İSTANBUL ....VB. CEM EVLADIM,BUNLARI GÖRMEYENE KÖR DEGİL,NANKÖR DENİR.BURADA NANKÖR=CEM OLUYOR. 0 0

Advertisement