İtalya'daki Gemi Kazasında Ölen Kaptanın İzmirli Ailesi Yasta - Son Dakika
Güncel

İtalya'daki Gemi Kazasında Ölen Kaptanın İzmirli Ailesi Yasta

İtalya\'daki Gemi Kazasında Ölen Kaptanın İzmirli Ailesi Yasta

İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında batan gemiyi terk etmeyip hayatını kaybettiği öğrenilen kaptan Kamil Murat Kantoğlu'nun acı haberi, İzmir'deki ailesini yasa boğdu.

30.12.2014 15:40

İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında batan gemiyi terk etmeyip hayatını kaybettiği öğrenilen kaptan Kamil Murat Kantoğlu'nun acı haberi, İzmir'deki ailesini yasa boğdu. Eşiyle en son cumartesi günü konuştuğunu havanın fırtınalı olduğunu ve çocuklarını çok özlediğini söylediğini aktaran Mehtap Kontoğlu, "Bize her zaman 'önce mürettebatın canı sonra bizim canımız' derdi" diye konuştu.

Geçen pazar günü Ravenna Limanı'nda meydana yaşanan kazanın ardından, Gökbel isimli yük gemisi, battı. Gemideki 5 kişi kurtuldu, 4 kişinin arama çalışmalarının ise halen devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrasında gemiyi terk etmeyip can veren gemicilerden birisi ise kaptan Kamil Murat Kantoğlu, oldu. Kantoğlu'nun acı haberi İzmir'deki ailesini yasa boğdu. Geminin bağlı bulunduğu firmayla ilk kez çalışan ve 1.5 aydır gemide olan kaptan Kamil Murat Kantoğlu'nun en son cumartesi günü ailesini aradığı öğrenildi. Mehtap Kantoğlu, eşinin kendisine fırtına olduğunu ve geminin çok sallandığını, ilk olarak Hırvatistan'a gideceğini ardından da İzmir'e geleceğini anlattığını söyledi. Eşinin denizi çok sevdiğini söyleyen Mehtap Kantoğlu, "Bazen 6 ayda bazen de 3 ayda bir denize giderdi. Kayıp olduğunu biliyorduk ama dün ölüm haberini aldık. Bildiğim kadarıyla pazar günü liman kapalıymış. Ama o gün bu iki gemiyi almışlar. Sis yüzühden eşim lambaları yakmış ama diğer gemi çok hızlı gelip çarpmış. Eşim uyarıda bulunmuş ama duyulmamış. Bize her zaman 'önce mürettebatın canı sonra bizim canımız' derdi" diye konuştu.

FİRMADAN ŞİKAYETÇİ OLACAK

Kaptan Kamil Murat Kantoğlu'yla 11 yıllık evli olan ve hemşirelik mesleğini eşi ile çocukları için bırakan Mehtap Kantoğlu, firmadan kimsenin kendilerini aramadığını onlardan şikayetçi oacağını da ifade etti. Bu arada kaptan Kamil Murat Kantoğlu'nun acı haberini alan yakınları ve arkadaşları da aileyi ziyaret etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtalya'daki Gemi Kazasında Ölen Kaptanın İzmirli Ailesi Yasta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement