İzmir'de banka önünde silahlı saldırı: Özel güvenlik görevlisi ve müşteri yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de banka önünde silahlı saldırı: Özel güvenlik görevlisi ve müşteri yaralandı

İzmir\'de banka önünde silahlı saldırı: Özel güvenlik görevlisi ve müşteri yaralandı

İzmir'in Buca ilçesinde bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mert Azmi Soyer ATM'den para çekerken küfürlü konuştuğu için tartıştığı şüpheli tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Olayda müşterilerden Çağatay Semih Kebapçı da yaralanırken şüpheli ise kaçtı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

25.04.2023 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Buca ilçesinde, bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mert Azmi Soyer, ATM'den para çekerken küfürlü konuştuğu için tartıştığı şüpheli tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Olayda müşterilerden Çağatay Semih Kebapçı da yaralanırken, şüpheli ise kaçtı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Özmen Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir bankanın şubesine gelen ve ismi henüz öğrenilemeyen kişi, ATM'den para çekmek istedi. İddiaya göre, bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mert Azmi Soyer, şüpheliyi küfürlü konuştuğu gerekçesiyle uyardı. Tartıştığı Soyer'e sinirlenen şüpheli bir süre sonra tabancayla geri dönüp, ateş açtı. Olayda Soyer ile kurşun isabet eden müşterilerden Çağatay Semih Kebapçı, bacağından yaralandı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Soyer ve Kebapçı, hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Öte yandan, silahlı saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de banka önünde silahlı saldırı: Özel güvenlik görevlisi ve müşteri yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement