İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı

İzmir\'de Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı

İzmir'in Konak ilçesinde, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonda, iki evde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.

19.10.2023 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Narkotik ekiplerinin iki evde yaptıkları aramalarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Narkotik ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda, "Uyuşturucu Madde Ticareti ve Satışı" yaptığından şüphelendikleri şahsın ayını sokakta bulunan iki farklı adresine girip çıkan 3 şüpheliyi tespit etti. Şahısların yapılan üst aramalarında; şüphelilerden birisinin üzerinden sentetik hap, diğer iki şahsın üzerinden ise metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Evlerden uyuşturucu fışkırdı

Ekiplerce iki evde yapılan aramalarda ise; 56 adet galara sentetik hap, 14 adet extasy hap, 3 parça satışa hazır meşelenmiş bonzai maddesi, 9 parça satışa hazır 227 gram bonzai maddesi, 169 adet satışa hazır meşelenmiş metamfetamin maddesi, şeffaf ve siyah poşetler içerisinde 12 gram metamfetamin maddesi, 29 adet Xanax sentetik hap, 10 adet Lyrıca sentetik hap ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olaylarla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Satın Alınması veya Bulundurulması" suçlarından işlem yapıldığı ve adliyeye sevk edilen 4 zanlının ise tutuklandığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement