Son dakika haberleri | İZMİR'DEKİ TEFECİ OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | İZMİR'DEKİ TEFECİ OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA

Son dakika haber: İZMİR'in Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinde, tefecilik yaptığı belirlenen kişilere yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

16.10.2022 10:56  Güncelleme: 11:45

İZMİR'in Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinde, tefecilik yaptığı belirlenen kişilere yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde tefecilik yaptığı belirlenen kişilere yönelik başlattığı soruşturma kapsamında, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığı bir dizi operasyon düzenledi. 11 Ekim'de önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda, paraya ihtiyacı olan kişilere yüksek faizle para verip, tefecilik usulüyle haksız kazanç elde ettiği gerekçesiyle 6 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 14 senet, 1 av tüfeği ve buna ait 17 fişek, 1 tapu, 2 bıçak, 5 cep telefonu ve 20 tabanca mermisi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(DHA)

Son dakika haberleri | İZMİR\'DEKİ TEFECİ OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | İZMİR'DEKİ TEFECİ OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement